Dan Buchtela píše:konopaslik píše:Radek Mende píše:asi začnu ve čtvrtek chodit do kostela![]()
Do kterýho? Půjdu s tebou...
Já raději ne
OK,my s Martinem zase nepůjdeme do muzea voskových figurín.

Moderátor: Michal Dalecký
Dan Buchtela píše:konopaslik píše:Radek Mende píše:asi začnu ve čtvrtek chodit do kostela![]()
Do kterýho? Půjdu s tebou...
Já raději ne
Radek Mende píše:OK,my s Martinem zase nepůjdeme do muzea voskových figurín.![]()
Pavel-HP píše: ..... I na mě a ostatní TT- čkáře byl činěn nátlak a tak jsme ustoupili před fyzickým násilím.![]()
Jarda H. píše:Pavel-HP píše: ..... I na mě a ostatní TT- čkáře byl činěn nátlak a tak jsme ustoupili před fyzickým násilím.![]()
Ale jako PLUS musíš vzít fakt, že ukončením modelářských setkání si nepropiješ ledviny![]()
![]()
Pavel-HP píše:Jarda H. píše:Pavel-HP píše: ..... I na mě a ostatní TT- čkáře byl činěn nátlak a tak jsme ustoupili před fyzickým násilím.![]()
Ale jako PLUS musíš vzít fakt, že ukončením modelářských setkání si nepropiješ ledviny![]()
![]()
Ovšem tento týden budu hájit čest sekce TT do posledního piva. N-kaři nás nedostanou.![]()
dan píše:Jaký ledviny, při debatách o železnici se toho zase tak moc nevypije, já si dávám s oblibou čaj s medem
dan píše:Jaký ledviny, při debatách o železnici se toho zase tak moc nevypije, já si dávám s oblibou čaj s medem
konopaslik píše:dan píše:Jaký ledviny, při debatách o železnici se toho zase tak moc nevypije, já si dávám s oblibou čaj s medem
To už je ale hodně dlouho, co se naposledy debatovalo o železnici...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků