Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., sco_27
151.018-9 píše:Pravda kolego , hlavně mi to přijde jako překupnictví . Jeden se s tím jak blbec dře nestíhá a pak přijde někdo jako on a udělá tohle . Nespravedlné ale co je v dnešní době spravdlné ?
Taky pravda , ale podívej se na jeho ceny a na Čížovi ceny . Prvada taky je když nemají výrobci byl bych ochoten koupit od něho a ještě jednu pravdu mám : "Kdo si počká ten se dočká " Minule na burze sem chtěl od p. Číže 853 neměl zašel jsem k panu "překupníkovi " a hle odlitek mu tam leží . Stejně sem si raději koupil odlitky rovnou od p.Číže .Petr Zatrepalek píše:151.018-9 píše:Pravda kolego , hlavně mi to přijde jako překupnictví . Jeden se s tím jak blbec dře nestíhá a pak přijde někdo jako on a udělá tohle . Nespravedlné ale co je v dnešní době spravdlné ?
Tak tomuto se říká normální tržní hospodářství - rohlík taky nekupuješ přímo u pece![]()
Když to od něj někdo kupuje.... Psal jsem mu poptávku - poslat mi ceník, takže jsem si už dávno udělal obrázek že je lepší to koupit rovnou na burze. Bohužel kdo se na burzu nedostane...
Petr Zatrepalek píše:151.018-9 píše:Pravda kolego , hlavně mi to přijde jako překupnictví . Jeden se s tím jak blbec dře nestíhá a pak přijde někdo jako on a udělá tohle . Nespravedlné ale co je v dnešní době spravdlné ?
Tak tomuto se říká normální tržní hospodářství - rohlík taky nekupuješ přímo u pece![]()
Když to od něj někdo kupuje.... Psal jsem mu poptávku - poslat mi ceník, takže jsem si už dávno udělal obrázek že je lepší to koupit rovnou na burze. Bohužel kdo se na burzu nedostane...
Tomáš píše:věděl by někdo jak vypadá odlitek p. Molaty vagon Wap ?? nějakej obrázek toho odlitku
TTmili píše:Hmm, tak to je pěkný, Téčková hydra 240Kč, co se dá dělat. Jinak jsem si všim že materiál je polyuretan, dříve pokud se nepletu odléval z nějaké pryskyřice, tuším epoxidové. Nebo to bylo jen moje zdání, případně jestli oboje není totožné.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků