Moderátor: Michal Dalecký
Doja píše:Dakhle se zřídit. Fuj!
Teda Milane ,ty máš ale nebezpečný přehled.milan ferdián píše:Doja píše:Dakhle se zřídit. Fuj!
To píšeš o kterých dnech![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Radek Mende už se zde koukal,akorát nevím co hledal a jestli mě paměť neklame tak Žleby jsme skutečně naložili...
![]()
Dan Buchtela píše:Daník máí svou vyježděnou trasu přes Tišnov a Velkou Bíteš, takže v pořádku dorazil. Že Ty jezdíš jinudy, nic neznamená
Radek Mende píše:Já ctím definici zkratky:"je to sice dál,ale zato horší cesta".
Dan Buchtela píše:Radek Mende píše:Já ctím definici zkratky:"je to sice dál,ale zato horší cesta".
Tak nějak jsem to vnímal, když jsem v zrcátku viděl, že jedeš jinam
milan ferdián píše:Dan Buchtela píše:Radek Mende píše:Já ctím definici zkratky:"je to sice dál,ale zato horší cesta".
Dane,nezapomeň ,že Radek poprvé vyjel z rodné vísky NERATOVIC do světa,což určitě byla pro něho velká událost![]()
![]()
.Takže buďme shovívaví k jeho navigátorským zkušenostem a jelikož PRAHU má již nacvičenou,tak na 99,9% ŽLEBY i Radka opět spatříme příští měsíc
.Když tak dovezu chleba a sůl,kdyby bylo potřeba
.
Radek Mende píše:milan ferdián píše:Dan Buchtela píše:Radek Mende píše:Já ctím definici zkratky:"je to sice dál,ale zato horší cesta".
Dane,nezapomeň ,že Radek poprvé vyjel z rodné vísky NERATOVIC do světa,což určitě byla pro něho velká událost![]()
![]()
.Takže buďme shovívaví k jeho navigátorským zkušenostem a jelikož PRAHU má již nacvičenou,tak na 99,9% ŽLEBY i Radka opět spatříme příští měsíc
.Když tak dovezu chleba a sůl,kdyby bylo potřeba
.
Tak to byla podpásovka,chtěl jsem si od tebe nechat postavit kostru modulu České Třebové,ale asi si jí nechám postavit od Mraka.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník