TTmili píše:Už je to tady, trhá se s nima pytel, všichni tvrdí že bude na podzim ......
Objevil se dnes jako novinka ve více shopech, taky i na Hobby-shopu a to jako novina LÉTO 2009

Pozitivní na tom ale je, že ten "sergej" přece jen (někdy

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
TTmili píše:Už je to tady, trhá se s nima pytel, všichni tvrdí že bude na podzim ......
Jarda H. píše:Vážení kolegové, když nejsou shopy a prodejci schopni říct, kdy bude model sergeje ROCO v barvách ČSD na trhu, drzejsem zkusil svojí lámanou angličtinou poslat mail přímo na ROCO (v sobotu odpoledne).
Světe div se, odpověděli (na rozdíl od většiny našich e-shopůkteré na dotazy mailem - pokud to není objednávka - neodpovídají), takže z anglické odpovědi interpretuji, že ROCO předpokládá
přibližně ve 45 - 46 týdnu distribuci modelu verze ČSD prodejcům (dealerům)![]()
a když juknu do kalendáře, je to první polovina listopadu![]()
![]()
PS : důležité je to slovo přibližně - takto doslova je to v odpovědi uvedeno
radekkrupka píše:Tak Roco konečně na svých stránkách doplnilo u verze ČSD cenu, což je dalším krůčkem a znamením, že půjde do prodeje
Jamamoto22 píše:radekkrupka píše:Tak Roco konečně na svých stránkách doplnilo u verze ČSD cenu, což je dalším krůčkem a znamením, že půjde do prodeje
Tak cena dnes opět zmizela...
martin tichý píše:Zdar pánové, měl bych dotaz na ty z vás, kteří Sergeje již vlastní, především digitalisty. Asi před měsícem jsem koupil prvního Sergeje bez zvuku, po digitalizaci jsem s ním najezdil sotva pár koleček, přičemž lokomotiva začala jezdit neplynule, sama od sebe zrychlí-zpomalí, nereaguje plynule při změně nastavení regulátoru(multimaus)...zakoupil jsem tedy jiný kus v jiné prodejně, tentokrát se zvukovým modulem, a historie se bohužel opakuje, mělo to úplně stejný průběh jako v prvním případě, tedy nejistá jízda, sama střídavě zrychlí-zpomalí, občas "trhá", vždy jen při vyšší, provozní rychlosti, při rychlosti krokem-posunem není problém...Máte někdo podobnou zkušenost???dejte vědět prosím, případně zkuste poradi, čím by to mohlo být, nevím zda je to lokomotivou, či zda je na vině digitál, na analogu se to neprojevuje, díky.
Ano, i já jsem měl podobnou zkušenost. Nejdřív jsem myslel, že to je nějaký "analogický digitalismus", jak si sama zrychlovalamartin tichý píše:Zdar pánové, měl bych dotaz na ty z vás, kteří Sergeje již vlastní, především digitalisty. Asi před měsícem jsem koupil prvního Sergeje bez zvuku, po digitalizaci jsem s ním najezdil sotva pár koleček, přičemž lokomotiva začala jezdit neplynule, sama od sebe zrychlí-zpomalí, nereaguje plynule při změně nastavení regulátoru(multimaus)...zakoupil jsem tedy jiný kus v jiné prodejně, tentokrát se zvukovým modulem, a historie se bohužel opakuje, mělo to úplně stejný průběh jako v prvním případě, tedy nejistá jízda, sama střídavě zrychlí-zpomalí, občas "trhá", vždy jen při vyšší, provozní rychlosti, při rychlosti krokem-posunem není problém...Máte někdo podobnou zkušenost???dejte vědět prosím, případně zkuste poradi, čím by to mohlo být, nevím zda je to lokomotivou, či zda je na vině digitál, na analogu se to neprojevuje, díky.
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků