Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
Čouda píše:No jo. Chyba. Zvukové verze zásadně nekupovat. Já kupuju analog, originální DPS vykopnu a použiju tu od Bedlische nebo Leoše. Do loko se vejde 2x repro, dá se zabudovat osvětlení stanoviště, digitalní spřáhla. Bohužel je potřeba koupit jiný typ dekodéru - MS450P22. Ale ten Next18 se dá použít třeba do loko Vectron od Tilligu. Kdybys chtěl, můžu Ti lokomotivu předělat a ozvučit. Nahrát zvuk Jacek také umím. Standartně to dělám jen pro sebe a kolegy v okolí, ale nebyl by problém se domluvit.
tomashlava píše:Čouda píše:No jo. Chyba. Zvukové verze zásadně nekupovat. Já kupuju analog, originální DPS vykopnu a použiju tu od Bedlische nebo Leoše. Do loko se vejde 2x repro, dá se zabudovat osvětlení stanoviště, digitalní spřáhla. Bohužel je potřeba koupit jiný typ dekodéru - MS450P22. Ale ten Next18 se dá použít třeba do loko Vectron od Tilligu. Kdybys chtěl, můžu Ti lokomotivu předělat a ozvučit. Nahrát zvuk Jacek také umím. Standartně to dělám jen pro sebe a kolegy v okolí, ale nebyl by problém se domluvit.
Díky, ale nemám zvukovou verzi, pouze osazen decoder pro provoz v DCC, myslím, že problem bude v tom nenaprogramování decoderu, ale to je pro mne španělská vesnice..
tomashlava píše:Děkuji za informaci k tomu přeprogramování dekoderu, mám dojem, že je to značka Uhlenbrock, koupil jsem u pana Rejla ve Všestarech. Existuje někde nějaká návod, jak to udělat ? Nebo byl by jsi ochoten mi poradit třeba po telefonu ? Díky. Tomáš
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 0 návštevníků