Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.
06. 06. 2021 10:36:20 Příjem elektronických dat k zásilce.
07. 06. 2021 01:35:09 Příjem zásilky na podacím místě DEPO, Praha 6, Ruzyně, U Silnice.
07. 06. 2021 06:36:42 Zásilka připravena na cílovém výdejním místě ...
07. 06. 2021 07:50:34 Výdej zásilky příjemci.
look23 píše:JenikPluto: Se Zásilkovnou to jde teď poslední dobou z kopce. Tento názor slyším od více lidí. V doručování chaos a na dovolat se na linku je taky běh na dlouhou trať.
Nedávno mi odesílatel poslal zásilku na adresu, překvapivě nikdo nebyl doma, zásilku dali do té nejblbější podobočky a když jsem to chtěl přesměrovat jinam, tak mi ta zásilka šla 2x na depo a pak stejně skončila na tom samém místě.
JenikPluto píše:Virtualka Zita (tusim) ceka na pokyny, ktere ji date a podle toho reaguje. Rozpoznavani pozadavku ma celkem dobre, ale ma znacnou tendenci se zacyklit. Ja uz zacinam rovnou pozadavkem "Chci mluvit s operatorem"; nasleduje vysvetleni, jak komunikace se Zitou usetri operatorum praci a pak se zepta, co chcete. ...
Zlámalík píše:Jiná zkušenost - cca 60 zásilek podáno na depo ve čtvrtek ráno, dnes v pátek (druhý den) jsou všechny doručené nebo připravené k vyzvednutí, s výjimkou pouhých čtyř, které jsou ještě na cestě.
Za mě dobrý. Delší dobu doručení jsem zažil jen jednou, stejně tak jen jednou něco nedošlo. Nemůžu si stěžovat.
Zpět na Modelářské obchody a výrobci
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník