Lokomotiva T678.007 podle mě patří k povedeným modelům MTB. Mně tedy udělala velkou radost. Model má ovšem z mého pohledu určité drobné nedostatky. Některé z nich jsem se pokusil v rámci svých možností ( časových, materiálových, technických ) trochu napravit. Shrnul bych to ve stručnosti takto :
Natřel jsem interiéry kabin, doplnil strojvedoucího, stěrače, zmenšil jsem průměry talířů nárazníků (které jsou podle mých měření příliš velké),vyrobil jsem záslepku do pluhu na modelové čelo ( z tenkého mosazného plechu, na jehož zadní stranu jsem napájel další ohnutý plíšek, který je jen zasunutý do kulisy spřáhla, takže celou záslepku lze v případě potřeby vyjmout a opatřit lokomotivu druhým spřáhlem ). Alespoň jsem dokreslil imitaci šachty spřáhla, nabarvil jsem trubky nárazníků na šedo, aby odpovídaly provedení skutečné lokomotivy. A konečně - nechal jsem si vypálit laserem (opět z tenkého mosazného plechu) držáky houkaček, které jsou na lokomotivě posazeny docela vysoko a rozhodně neleží na střeše. Ještě mě mrzí absence žebříků, ale vzhledem k tomu, že "trubkové" žebříky přesných rozměrů (včetně nějakých držáků) nevlastním a stejně se mi moc nechce vrtat otvory do bočnic - od této úpravy jsem zatím upustil.
Na této fotce je lokomotiva v celé své kráse ( jen je vyfocena s ještě nenabarvenými houkačkami :