Další z novinek, IC 242/243 Drava (ACME 55133). Není pro nás tahle relace asi nijak zajímavá, ale měl jsem dva důvody, proč ho koupit. Prvně chci mít číselně všechny CAFy v páté epoše a druhak kvůli jídelně, kterou očekávám v provedení MITROPA DR a tak jsem chtěl vědět, na co se těšit/netěšit.
To jsou ale moje důvody, tak proč to sem cpu? Kvůli recenzím na Košičan. Z několika stran slyším, jaký je to průšvih, v jakém rozkladu je ACME. Neumím zdraví firmy ACME posoudit, ani Košičana - nemám ho zatím doma. Drava je však kvalitou na vysoké úrovni, povrchovka je bez vad, CAFy jsou rovné jako vždy a jediný jídelní vůz je lehce banán, ale to se musím snažit a bude to do max. dvou desetin milimetru. Průhyb není jako obvykle v celé délce, ale je v místě kuchyně. Jako by se plast deformoval v závislosti, kde jsou a nejsou okna. Nepodařilo se mi to vyfotit tak, aby to mělo vypovídací hodnotu. Nicméně na první i druhý pohled je hospoda moc pěkná a ničím neruší. CAFům lze vytknout jen to, že mají takřka neotočné podovzky, což měly už sety Hungarie (VI. ep. někdy předloni). Vyjmout podvozky, vzít nějaký výstružník, brousek, a zbavit otvor barvy. A je vyřešeno.
Celkový dojem je ale dobrý, mám radost. Dávám čtyři hvězdy z pěti, ta hvězdička je za nutnost rozhýbat podvozky a dejme tomu i nerovnost jídelny. Podobně lehce prohnuté jsou i WRRm z Dvořáka, ale jídelny ze Smetany mám úplně rovné, i WRab z Vindobony.
Přikládám obrázek, jakým nástrojem jsem to řešil já (ručně, jen ne el. frézkou!). Kdo nesvítí, tak je dobré vycvaknout kotoučové brzdy a odstranit napájecí plíšek. Ty kotouče tam už nevracím, opravdu to není při běžném pohledu na vlak poznat

H0, ep. II-VI: DRG, DR, DB, MÁV, PKP, RŽD
USA
Digitrax - SCFXD8 Super Chief Xtra 8 Amp Duplex Radio