Moderátoři: Michal Dalecký, Hekttor
Hekttor píše:Nevyplývá mi jasně, nač Petře reagujete (s čím nesouhlasíte), ale tady je celou dobu řeč o epoxydových hroudovatých TT odlitcích z burzy (a i z epoxydu to jde udělat mnohem lépe), proti polyuretanovým odlitkům z kvalitních mustrů tu nepsal nikdo ni slova (než to, že jich moc není ).
Pokud jde o zábradlí - no to je právě prvek, který modeláři často chtějí leptaný a to nejen u železničních modelů, ale i třeba lodičkáři, bojovkáři. Ono ta plochost na hotovém nabarveném modelu nijak zvlášť patrná není, pokud se na to nedíváme z pár cm.
Malá ukázka:
na tomto modelu jsou některá madla z leptu, některá původní plastová - hádejte, která jsou která?
Jardax píše:Hekttore, riskujice, ze budu alespon v teto sekci tak trochu za kacire - nejake plany na rozsireni Nka?
Ja vim, ze proste zmensovani leptu neni tak docela sranda, ale presto....
Ja osobne bych MUVku a uzky rozchod ...
Hekttor píše:Pánové, kluci, přátelé. Já bych vážně rád dělal nové a nové věcičky, třeba i to Nko, jenže, jak jsem už mockrát psal, nemám na to moc času, protože místo kreslení modelů, což mě baví, musím chodit do práce, která mě až tak nebaví (spíš, hodně mě vyčerpává). Takže raději nic neslibuji...... nemůžu.
Zpět na Železniční modely vytvářené přesnými technologiemi (hekttor.biz)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků