Moderátor: Michal Dalecký
Pavel-HP píše:Vážený pane. Pletete si HOBLIN-SCÉNE a PILIN-SCÉNE. Jste také vyškrtnut.
Radek Mende píše:Pavel-HP píše:Vážený pane. Pletete si HOBLIN-SCÉNE a PILIN-SCÉNE. Jste také vyškrtnut.
Tak to je už druhá podpásovka tento měsíc.
Chcete tím říci,že nebudu moci být Vaším fotografem,a nedostanu slíbené triko s logem Hoblin,nebo Pilin-Scene?
Je ve mně asi cosi prohnilého,že se na mně valí tolik smůly,a zrovna před vánocema![]()
![]()
![]()
Pavel-HP píše:Radek Mende píše:Pavel-HP píše:Vážený pane. Pletete si HOBLIN-SCÉNE a PILIN-SCÉNE. Jste také vyškrtnut.
Tak to je už druhá podpásovka tento měsíc.
Chcete tím říci,že nebudu moci být Vaším fotografem,a nedostanu slíbené triko s logem Hoblin,nebo Pilin-Scene?
Je ve mně asi cosi prohnilého,že se na mně valí tolik smůly,a zrovna před vánocema![]()
![]()
![]()
Žádné nevyžádané příspěvky. Jste všichni ňáký divný a z výletu Vás taky škrtám. Chodíte na na limonádu s tím Pragovkou a tak Vás nikde nechci. Do sklepa v Hopsa Hejsa taky nechoď te. Nikdo tu na Vás nečeká.
jobr píše:milan ferdián píše:
Se mi zdá,že to vaše hnízdečko proberu![]()
Jejej Milane, to je super, ty prijedes dnes taky do hospody a z takove dalky?
milan ferdián píše:Pendolíno je tam už za dvě hodiny a padesátdevět minut,což bych měl stihnout.Ale mám pocit ,že by ta cesta do té hospůdky z nádraží trvala jednou tak časově stejně, nemluvě o koncové zpáteční cestě.........Si to užijte a dejte si za mě jedno na zdraví...Dan B. mi potom pošle účet.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků