milan ferdián píše:stanice C - jde drobnou úpravou šikovně vyřešit, tak že vlaky mohou jezdit normálně, nemusí se sunout
Počkej, tohle mě hodně zajímá

milan ferdián píše:A rozdíl mezi 130,0 cm a oknem![]()
-m-
Odhadem tak 15 - 20 cm od TK
Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
milan ferdián píše:stanice C - jde drobnou úpravou šikovně vyřešit, tak že vlaky mohou jezdit normálně, nemusí se sunout
milan ferdián píše:A rozdíl mezi 130,0 cm a oknem![]()
-m-
chameleon píše:Počkej, tohle mě hodně zajímámůžeš nastínit/načrtnout ideu?
chameleon píše:milan ferdián píše:A rozdíl mezi 130,0 cm a oknem![]()
-m-
Odhadem tak 15 - 20 cm od TK
juroH0 píše:Slučka v SN by sa dala riešiť aj na ľavej strane. Vlak by z oboch smerov vchádzal na fialovú koľaj, cez zelenú slučku by tlačil súpravu na oranžové koľaje. Vlak je otočený a pripravený znova vyraziť.
milan ferdián píše:zhlaví položit trojcestnou výhybku-
Martin Justiz píše:Toto daleko lepší než ta úvrať
juroH0 píše:Tak potom by Ti to malo bez problémov vychádzať, nechajme sa ešte prekvapiť s čím príde Milan
milan ferdián píše:Další věci je stanice A a D. Nikdo nereagoval že pro každou trať jde jen použít dvě vlakové soupravy a prostřední kolej, ta nejdelší, slouží pro objezd souprav. Mám pocit, že toto řešení jsem navrhoval, u úvraťové stanici "Horní Pomezí" .
-m-
milan ferdián píše:Martin Justiz píše:Toto daleko lepší než ta úvrať
A objíždění ve skryťákuZapomínate, že trať vzadu nemůže klesat. Zkontrolujte si jednotlivé nivilety tratí.
-m-
milan ferdián píše:juroH0 píše:Tak potom by Ti to malo bez problémov vychádzať, nechajme sa ešte prekvapiť s čím príde Milan
Milan se topí v Bratislavě![]()
.
-m-
chameleon píše:milan ferdián píše:Martin Justiz píše:Toto daleko lepší než ta úvrať
A objíždění ve skryťákuZapomínate, že trať vzadu nemůže klesat. Zkontrolujte si jednotlivé nivilety tratí.
-m-
To vyřešil teď Juro.
Nivelita je OK. Resp. není OK, ale vzadu trať trochu klesat může - na levém modulu stanice nemám krajinu, tak holt vezmi pilu a frézu a tu skrytou trať odříznu od základový desky a násilím ji ohnu do klesání.. Pak ta první otočka pod viditelnou trať vyjde. Trať vjíždějící do SN od okna se může napojit až do druhé/třetí otočky spirály, to je jasný.
chameleon píše:tenhle rohový díl půjde do kytek, to je jasný(resp. zrecyklovat)
milan ferdián píše:Nevyjde a nic neřež. Hledej jiné řešení. Viz tvůj obrázek.
-m-
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník