Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Samotr9 píše:Ahoj Dino,
moc díky za tvůj pohled a návrh. Bohužel už je to moc složité. Původní záměr byl postavit kolejiště pro 5-ti letého kluka a hlavně,abych to nestavěl x-let. Navíc jsem absolutní začátečník, takže se ve spoustě významů a zkratek motám jak vítr v bedně a všechno se učím, což v mém věku už není legrace.Jen DCC odkazy od Fuldy, čučel jsem na to jak bacil do lékárny. To co jsi navrhl, to už je moc.
Kdyby si někdo chtěl pohrát s výškami, klidně poskytnu soubor. Hodně se s tím peru a moc mi to nejde.
dino píše:Samotr9 píše:Ahoj Dino,
moc díky za tvůj pohled a návrh. Bohužel už je to moc složité. Původní záměr byl postavit kolejiště pro 5-ti letého kluka a hlavně,abych to nestavěl x-let. Navíc jsem absolutní začátečník, takže se ve spoustě významů a zkratek motám jak vítr v bedně a všechno se učím, což v mém věku už není legrace.Jen DCC odkazy od Fuldy, čučel jsem na to jak bacil do lékárny. To co jsi navrhl, to už je moc.
Kdyby si někdo chtěl pohrát s výškami, klidně poskytnu soubor. Hodně se s tím peru a moc mi to nejde.
Jasně, ty jsi investor.Držím palce s nelehkým rozhodováním.
Moje malé děti už se perou, které z nich bude řídit stanici. U toho řeší telefonování, nabídky a ohlášky. Je to jen otázka času, kdy jednoduchý okruh přestane bavit.
milan ferdián píše:................
Samotr9 píše:milan ferdián píše:................
V tomhle návrhu mi přijde lokální trať zbytečná, navíc pokud stoupá,stejně to schová druhé nádraží a bude dost rušivá.
Jiri Dvoracek píše:Nebo si muze upravit kolejiste ZalesiKlucina bude jezdit dokola a tatka v klidu posunovat
Samotr9 píše:Ještě mě v práci napadlo toto řešení. Jen jsem to teď rychle načrtl propiskou.
Lokální trať stoupá, nahoře bude u druhého nádraží betonová stěna.
Samotr9 píše:Provoz bude jeden rychlíkový vlak a dva nákladní.
Samotr9 píše:PS. Milane ten tvůj poslední návrh je absolutně boží,jen budu muset pravou stranu zatáčky k druhému nádraží schovat do tunelu. Malý mi dal tunel příkazem.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků