.Na tu plochu jsme s dívenkou vymysleli další námět kolejiště,tentokrát jak jste zvyklí na obvyklý standard.No není škoda takové pěkné plochy.Jen se část rámu odsune od zdi kvůli přístupu k zadní straně.
 .Na tu plochu jsme s dívenkou vymysleli další námět kolejiště,tentokrát jak jste zvyklí na obvyklý standard.No není škoda takové pěkné plochy.Jen se část rámu odsune od zdi kvůli přístupu k zadní straně.Milan
Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
 .Na tu plochu jsme s dívenkou vymysleli další námět kolejiště,tentokrát jak jste zvyklí na obvyklý standard.No není škoda takové pěkné plochy.Jen se část rámu odsune od zdi kvůli přístupu k zadní straně.
 .Na tu plochu jsme s dívenkou vymysleli další námět kolejiště,tentokrát jak jste zvyklí na obvyklý standard.No není škoda takové pěkné plochy.Jen se část rámu odsune od zdi kvůli přístupu k zadní straně. .
 . .Část výkresů na pravé straně jsou smazány
 .Část výkresů na pravé straně jsou smazány   .
 .

Ivan píše:Milane, aby se mi publikace díky tloušťce ještě vešla do knihovničky

milan ferdián píše:No z toho mám obavy.Teď se mi hrne jeden nápad za druhým.Nestačím jej ani zaznamenávat ani zpracovávat
Milan
 Milane nás velice těší....nejdřív nás chceš opustit a teď je ti web malý a papír  dochází
 Milane nás velice těší....nejdřív nás chceš opustit a teď je ti web malý a papír  dochází  

.Zatím klepu na dřevo,jenom aby mi dívenka neklekla
 .Zatím klepu na dřevo,jenom aby mi dívenka neklekla   .
 .milan ferdián píše:Na můj vkus Michale,dost divoký restart.Zatím klepu na dřevo,jenom aby mi dívenka neklekla
.
Milan
 Určitě by to byla zakázka, ale až dokončí co potřebuje.
 Určitě by to byla zakázka, ale až dokončí co potřebuje.

.Díky.
  .Díky.Ivan píše:Milane, aby se mi publikace díky tloušťce ještě vešla do knihivničky

.
 .Zpět na Diskuze k plánkům kolejišť
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník