P.S.Snad to je teď lepší.

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., sco_27
milan ferdián píše:Hledal jsem něco v archívu a protože jsem nenarazil na tuto oblast v této diskusi,tak jsem si dovolil,Vám něco přidat.Snad se vám tabulky budou hodit.
milan ferdián píše:Tak to je divné,když jsem otevřel přílohy v depech ,tak ty jsou čitelné.Tak prostě přílohu stáhni na PC ,jak to dělá Jarda H a je to.
Jarda H. píše:To sandik : já to řeším tak, že si ty obrázky od milana.f zkopíruju k sobě do PC, pak je otevřu na prohlížení, 1-2x kliknu na zvětšení a je to v pohodě čitelné
milan ferdián píše:Tak to je divné,když jsem otevřel přílohy v depech ,tak ty jsou čitelné.Tak prostě přílohu stáhni na PC ,jak to dělá Jarda H a je to.
Yarda píše:milan ferdián píše:Tak to je divné,když jsem otevřel přílohy v depech ,tak ty jsou čitelné.Tak prostě přílohu stáhni na PC ,jak to dělá Jarda H a je to.
Na ImageShacku je možné nastavit přeformátování zdrojového obrázku (viz volba resize image uprostřed stránky), možná jsi nějakým nedopatřením nastavil menší formát, než byl zdroj...?
Petr Zatrepalek píše:Hodně naředěná barva má za následek, že ti zůstanou ostré hrany/obrysy písmen a bude se ti pak ta červená barva lépe prstem stírat - aspoň to je moje zkušenost.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník