Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
viky píše:..
Je pravda že dosti lidí provádí remotorizaci modelů MTB ale u roca jsem se stím nesetkal.
novk2007 píše:Lidi počkejte si tak 5 až 6 let a pak uvidíme .Ty 3D tiskárny jsou dobrý nápad a za tu dobu co se ohlásily se udělal pokrok a tu už jsou cca 4 až 5 roků nazpět co jsem to viděl v televizi . Takže si myslím že si opravdu pak doma zdatnější modeláři budou moct tissknout nejen lokomotivy doma. Je otázka jak se s tím popasují modelářské firmy. Co se týče MTB to řeknu takhle kdo chce koupí kdo ne , nekoupí Na o Zkuste ukecat Roconebo Piko. At vám udělá Laminátku , Bobinu popřípadě 6ti koláka .Když nejsou schopni udělat u Roco Štokra . 6 to koláka jsem viděl a musím přiznat že model pěkný . Kdyby tu MTB nebylo tak na kolejišti hodně modelářů tahá vlaky s lokomotivami z odlitků
mikinko píše:A samotné 3D modely. Je kopec výborných modelov v MTS, Trainz ... Vidíte snáď nejaký problém v tom, že to niekto perfektne nakreslí a potom to bude predávať. Za 20-30 € si kúpim 3D model a hotovo .... Doma si ho vytlačím, a môžem stavať ..... Alebo to niekto bude tlačiť a na burze si budete môcť kúpiť perfektné kasne, masky podvozkov ....
Jacek píše:Je to asi totéž jako dnes po mě někteří chtějí poslat zdrojový zvukový projekt, protože mají centrálu Z21, která to umí do dekodéru nahrát. No jistěěě![]()
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků