motyn píše:3, zjištěna vadná deska plošného spoje v loko, obraceny konektor plux 22
docela by me zajimalo jak vypada obraceny konektor plux 22 kdy je klicem nevyvrtana dira v plosnem spoji ...
Moderátor: Michal Dalecký
motyn píše:3, zjištěna vadná deska plošného spoje v loko, obraceny konektor plux 22
Jezevec Pepa píše:Jestli mám zájem o nějaký model a mám ho třeba už i doma, neřeším obchodní zákoník, chci konkrétní model mít doma a v co nejlepší kvalitě, je nás takto víc co takto musíme takhle uvažovat...bohužel, mnoho výrobců toho využívá. A to je smutné.
vvitty píše:docela by me zajimalo jak vypada obraceny konektor plux 22 kdy je klicem nevyvrtana dira v plosnem spoji ...
vvitty píše:motyn píše:3, zjištěna vadná deska plošného spoje v loko, obraceny konektor plux 22
docela by me zajimalo jak vypada obraceny konektor plux 22 kdy je klicem nevyvrtana dira v plosnem spoji ...
motyn píše:vvitty píše:motyn píše:3, zjištěna vadná deska plošného spoje v loko, obraceny konektor plux 22
To to info jsem dostal od prodejce, konektor je sice klíčovaný, ale mohou být na jeho svorky přivedeny špatne cesty z DPS.
To neměni nic na skutečnosti že DPS původní špatná měla popisku 363 ničila dekodery a nová 163 a je funkční, leč nezprávná.
Diody krajních dálkových světel jdou vypnout přerušením cesty na DPS, což jsem udělal a vše svítí jak má.
Musím se zastat prodejce, který dělal vše proto, aby stihnul 30 denni lhůtu.
kucimsts píše:Zdravím. Já mám doma 3 modely od MTB.. a jediný problém jaký sem zaznamenal, tak byl problém s tím že dekoder u 163 šel moc lehce zasunout a tudíž nefungoval zvuk a světla..
Tak sem mírně přiohnul piny u dekodéru a bylo po problému.
Já osobně nejsem počítač nýtů a buh ví jaký znalec lokomotiv abych řešil rozdíl 1mm.
Takže pokut MTB udělá další loko co se mi bude líbit, tak si ji rozhodně koupím. Pokut se vyskytne problém, tak reklamace.. vždyť od toho ta možnost tady je.
kucimsts píše:Zdravím. Já mám doma 3 modely od MTB.. a jediný problém jaký sem zaznamenal, tak byl problém s tím že dekoder u 163 šel moc lehce zasunout a tudíž nefungoval zvuk a světla..
Já osobně nejsem počítač nýtů a buh ví jaký znalec lokomotiv abych řešil rozdíl 1mm.
Takže pokut MTB udělá další loko co se mi bude líbit, tak si ji rozhodně koupím. Pokut se vyskytne problém, tak reklamace.. vždyť od toho ta možnost tady je.
Dancer píše:kucimsts píše:Zdravím. Já mám doma 3 modely od MTB.. a jediný problém jaký sem zaznamenal, tak byl problém s tím že dekoder u 163 šel moc lehce zasunout a tudíž nefungoval zvuk a světla..
S vaším názorem se ztotožňuji. Jsem také laik a moc se mi tato mašina líbí. Objednal jsem si jí pod stromek... Pochybuji, že každý 2. model je vadný. Beztak jiný výrobce jí nedělá a počkat na vyřízení reklamace nikoho nezabije.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: George V., jirie123 a 12 návštevníků