Tomáš píše:.... Říká se,že modeláři jsou velmi klidný "národ",ale když to zde na fóru čtu....nevím,nevím ...
Problém je, že tady to již téměř není modelářské, ale sběratelské fórum.
Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
Tomáš píše:.... Říká se,že modeláři jsou velmi klidný "národ",ale když to zde na fóru čtu....nevím,nevím ...
George V. píše:Jo, jo PIKO, to je jiná liga. Na to jsem se praštil přes kapsu a začal jsem našim klukům na kroužek kupovat na takovéto to "normální hraní" DDR mašiny místo BTTB šrotů. Máme už BR131, BR119 a časem ještě něco přibude. Tady má MTB (a i ROCO) ještě hodně co dohánět, i co do jízdních vlastností...
Tomáš píše:wendycrx píše:Ale ano, vím jak jste to mysleli pánové.. spíše jsem chtěl napsat, že neni důležité jak velká ta garáž je. Jsou firmy které jsou ještě menší a produkují modely v lepší kvalitě, resp. třeba stavebnice ( modely aut,letadel, železnice ).. a že v tomhle MTB má celkem slušné zázemí.
Ano,to je skutečně pravda. Včera jsem byl upozorněn,na jedu firmu,která dokáže v "garáži" vyprodukovat modely lokomotiv v prvotřídní kvalitě a ještě za trochu nižší cenu.
Já bych to hlavně viděl v těch zaměstnancích....pokud mají dobré zázemí vč.vybavení
Problém je, že tady to již téměř není modelářské, ale sběratelské fórum.
Ferys píše:Od 1. srpna 2016 dochází v dodávkách lokomotiv firmy MTB ke změnám ohledně osazení reproduktorů a dodávání bandážovaných náprav.
K modelům lokomotiv TT a H0 nebudou dodávány náhradní nápravy s bandážemi v ceně. Bude je možné zakoupit jako set - balení 10 kusů, zákazníkům pak mohou být nabízeny po jednotlivých kusech.
Do modelů nebudou montovány reproduktory. Konstrukční příprava a PCB zůstanou zachovány pro individuální montáž či placený servis od subjektů třetích stran. Pro montáž bude zaveden prodej ozvučovací sady - hranatý repro 10x15 + ozvučnice, která bude mít tvar shodný s 19mm repro (repro v modelech TT753,751 a HO742+721). Tyto 19mm reproduktory navíc dochází a budou vyřazeny ze sortimentu dílů. Výjimkou, kde bude repro osazován až do prosince 2016, je model TT742 + mutace a do vyčerpání zásob velkých repro i modely HO751 + mutace.
Zdroj: ttmodelar.eu
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník