Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
wendycrx píše:Tak mě to nedalo a zkusil jsem svého kocoura... nevím na čem kolega onu mašinku honí že mu uveze max.3Y a Gbs ale na mém kolejišti uveze 4xB+4xBmo ( v jednom místě si hrábne ale nezastaví) po rovině uveze mnohem více Y.. zkoušeno 10 a nebyl problém ( z toho jeden vůz byl lept ) - podotknu, že mašinka nemá bandáže!!
PLa píše:Já to zkoušel pinzetou i nožíkem a slabým šroubováčke a nic. Nakonec jsem to VYPÁČIL SILOU ze spodu. Bohužel toho jsem si nevšiml, že v krabičce u Bobiny je jiný průměr kolečka, tak ted bude stát rozdělaná, Doufám že ho s bandážema seženu. U druhé mašiny 742 to budu muset rozdělat znova ACH! s bandáží se nějak jinak divně klepe.
Tomáš píše:...nechápu,proč bandážová náprava není součástí modelu,jako u všech ostatních výrobců.
PLa píše:Po výměně bandáže u 742 jsem neshledal alespoń výraznějši rozdil jizdy. Tak 742 a 141 jsou obě stejné jak co do jizdy tak do tahu, doporučuji tak jedině na start okruh se 3 rych.vagony, 4 je moc. Na jednom z mých okruhů, který má stoupání jsem je porovnal z Hektorem od Tilliga. Všechy ten okruh tak nějak vyjely, ale Hektor, mašinka spíš do skřiňky než na panel, to zvládl jen o trochu lépe. Jinak ten stejný okruh zvládnou úplně bez problemů Tillig ICE s 6 vagony, Piko ICE se 7 vagony, Talent 5 dilů. Piko Taurus s 25x dvounápr. uhláčků od Tiliga. Závěr - tak nevím za ty prachy taková hračka, vlastně raději né, taková drahá hračka, to lépe zvládne star set s Rosničkou a ještě mohu chodit dlouho na pivo. Nechci MTB hanět, vřele jim fandím, rád bych zase nějakou pěknou mašinku koupil, ale zatím jizdní vlastnosti (kastle jsou pěkné) se dají srovnat s tím, co jsem si dělal doma na koleně nebo koupil v Praze na burze.
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: MkTT a 3 návštevníků