od George V. » čtv 17 bře, 2016 7:04 am
754.028 by nebyl moc dobrý nápad, už ho totiž udělali v plzeňským nátěru a byl by pak problém při případném souběžném provozu. Ale trošku z jiného soudku - 754.015 vypadá na první pohled opravdu nádherně, a to především díky velmi kvalitnímu a přesnému nástřiku. Ale tím to končí. Problém je zase dílenské zpracování. Mám dojem, že Roco změnilo dodavatele šasi, které mi přijde přepracované. A to né úplně nejlépe, problém je s usazením kastle, pluhů a doplňků na rámu - u nich je to vidět nejlépe - panely v místě závěsek mírně přesahují pod hlavní rám lokomotivy. Dá se s tím trochu pohrát, ale dřívější verze byly poněkud povedenější... A také madla nic moc - musí se srovnat (což není problém jen brejlovce, na rokáckové "vlajkové lodi" mezi motorovýma loko - BR218 jsem to řešil také), asi nejvíc je to vidět na madlech pod čelníma oknama - ty jsem měl úplně zaražené. Holt to snížení ceny o 1000Kč se někde musí projevit.... Jinak co se týká jízdních vlastností, mám dojem že je po zajetí kapánek tišší, než její starší sestřičky.
H0/DCC - zatím sbírám co se dá... IV.-V.(i VI.) epocha,
TT - už jen zlehka sbírám, co se mi líbí....