od michalbc » stř 08 čer, 2016 9:32 pm
Nikde jsem v tomto tématu krom 30stran onanie o setinách milimetru nenašel zkušenosti po koupi- Jak se loko chová, jak jezdí, tak napíšu svojí zkušenost a trochu porovnání s 372 od pika v analogu, píšu první dojmy bez delšího zajetí.
Citlivost motoru je slabší, při regulaci startsetovým trafem roco se loco rozjede až u stupnice 50, formou malého skoku, piko se mi rozjede velice citlivě v menším rozsahu. když se mi MTB rozjede a začnu snižovat rozsah pod 50 tak zpomalí, okem to tak nepoznám ale je znát že pocukává-viditelné na připojeném vagónu s očkovým spřáhlem, když lehce jí přidržím při pomalé rychlosti tak se zastaví a už nerozjede pokud do ní nestrčím. Možná je to trafem ale zdá se mi že zvyšování rychlosti je skokovité, u pika jsem si toho tak nevšiml.
Srovnáním pohonu piko 372 a MTB musím říct že piko je výrazně citlivější na pomalý rozjezd, je to i tím že MTB nemá bandáže, Maximální rychlost je u Pika výrazně rychlejší, tudíž i regulace jízdy je v jiném rozsahu.
Jinak ale jezdí pěkně, Optické kvalitativní nedostatky jsem nenašel i když modely MTB nejsou nikdy 100%, snad že houkačky se musí lepit-díra je tak velká že v ní kloktaj, ostatní doplňky jsem ještě neřešil, jen mi příjde že pantografy nejsou v ose lokomotivy ale asi se mi to zdá.
Záleží na náročnosti, jelikož tuto lokomotivu seriově v najbrtu nikdo nedělá tak jsem rád že jí mám oproti piku rychle a levně i s tím že má své nedostatky. Jen jsem dojel na Řepy, model si prohlédl a koupil.