Moderátor: Michal Dalecký
E27 píše:hummus, a práve na takýchto zákazníkov MTB vsádza...
Takže sa môžeme vlastne všetci strčiť s kritikou do zadnej časti tela a celé toto vlákno = jalovina.
Kulsud píše:Řada lidí to bude opravdu vnímat tak, jak jste popsali. Prostě vidí ten model, který na první pohled nevypadá špatně a detaily nezkoumá. Nechci ty chyby omlouvat. Zajímá mě příčina. Neříkejte, že zadavatel bude u různých výrobců - tedy zřejmě kastle, požadovat:" Hlavně to udělejte hodně hnusný a nepřesný, tak bych to opravdu moc rád chtěl a tak bych to chtěl prodávat." To asi ne. Musí to přeci mít nějaký logický důvod. Nemožnost konstrukčně model zmenšit nachlup 1:87? Kastle a pojezd, aby spolu mohly fungovat, musí doznat změn, které neodpovídají realitě? Nevím, jen mudrujuNechce se mi věřit, že by byl výrobce takový diletant a flink.
K motoru, je mi jasné, že třípolový motor nemá na motor pětipolový. Ale je to skutečně taková tragédie, jak popisujete? To by muselo MTB řešit xxx reklamací, které by asi neustálo ne? Pokud někdo jezdí pravidelně, pak ten motor, jak popisujete, musí do dvou let oddělat...
radula63 píše:šíře kabiny : 33,5 mm je asi mírně větší (měřena šířka kabiny pro fíru v místě čelních oken), nejsem si jist přesně o kolik, ale je to uváděno z důvodu průjezdu menšími oblouky.
Takže záleží zda hůře měřím já, nebo oměření panem strojvedoucím, či jsou skutečně rozdíly oproti přesnému přepočtu. Myslím si, že rozměry nejsou tak šílené, jak se tady uvádí.
sidlo píše:Tak tohle je "podpásovka" na ty co nazývají MTB buřtíkem a vzývají ČS train.
sidlo píše:Tak tohle je "podpásovka" na ty co nazývají MTB buřtíkem a vzývají ČS train.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Stanin a 2 návštevníků