Zkušenosti s e-shopem www.zeleznicni-modelarstvi.cz

Tipy, ceny, zkušenosti, poznatky.....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Re: Zkušenosti s e-shopem www.zeleznicni-modelarstvi.cz

Příspěvekod rawen » čtv 10 pro, 2015 5:13 am

Jeff Hopper píše:Po zkušenostech za 300,- se zeptám na Vaší zkušenost s e-shopem - https://www.itvlaky.cz/ - nakupovat - nenakupovat???? Díkes.

Já koupil, mimo jiné, ozvučenou Barču bez problémů.

Radek
rawen

Příspěvekod Trainmaniak » čtv 10 pro, 2015 6:18 am

U ITvlaků několik nákupů a vždy bez problémů. Komunikace (většinou s paní Zavřelovou) promptní, na úrovni, ochota a vstřícnost zdá se mi tu být standardem. Ale nejen zde. Kupříkladu u Happy Modelu (prodejna Plzeň) jsem koupil BR 119 Piko. Omylem mi byl zaslán Taurus, což se však do dvou dnů vyřešilo a ještě mi bylo posláno poštovné vynaložené na zaslání Tauruse zpět. Shrnu-li to, tak modely nejčastěji pořizuji u TT modeláře, Hobby Shopu a ITvlaků, v případě potřeby bych se nebál obrátit na Happy Model.
Trainmaniak

Příspěvekod Barbucha » čtv 10 pro, 2015 7:06 am

Jeff Hopper píše:Po zkušenostech za 300,- se zeptám na Vaší zkušenost s e-shopem - https://www.itvlaky.cz/ - nakupovat - nenakupovat???? Díkes.

Jak jsem psal výše, u mě dobrý.
DR, H0, epocha III c, v neplánované pauze.
Barbucha

Příspěvekod jihous » čtv 10 pro, 2015 7:25 am

U IT vlaky mám jeden nákup, jak píšou předchozí, když je skladem tak to poslali hned, druhý den jsem šel na poštu a bylo to v mých rukách, pak jsem kupoval dekodér, dali ho do obálky za poštovné doporučeného psaní a přišel za dva dny. Kupoval jsem v Hobby shopu, platil jsem předem, ale mají fixní poštovné (120,-Kč) a to už jsem se kroutil, ale vzít jsem to musel - byla to kniha co už jinde neměli. Když přišla, tak jsem zjistil, že byla skoupená a za patřičnou marži přeprodaná.

Jinak nechápu, v době internetu a vyhledávačů, rozčilování se pár jedinců nad cenami. Myslím, že každý si může vybrat, co mu vyhovuje a nikdy by mě ani nenapadlo někomu diktovat, kde nakoupit.
jihous

Příspěvekod JendaTT » čtv 10 pro, 2015 8:18 am

IT vlaky - za poslední 2 roky provedeno cca 10 nákupů a vše naprosto v pohodě. Vždy platba předem, balík dorazil do 2-3 dní, dobře zabalený, žádné poškození. Komunikace s obchodem (p. Zavřelová) také v pohodě, na emaily reagují do několika hodin, když je ale potřeba v rámci nákupu něco vyřešit, reagují okamžitě. Dokonce mi účtovali jen jedno poštovné, když v rámci jednoho nákupu nebyly některé položky skladem - poslali to co bylo, zbytek dorazil o pár dní později. Ceny neřeším, většina byla stejně "akční cena" nebo bylo potřeba něco koupit rychle. Reklamaci jsem u nich žádnou neměl.
JendaTT

Příspěvekod Brejla » pon 14 pro, 2015 5:16 pm

Tak i tento týden nás Tesař nezapomněl pobavit. Zvuková lokomotiva bez zvuku, bez přípravy DCC a bez dekóderu. :lol:
http://www.zeleznicni-modelarstvi.cz/p/cs/dieselova-lok-t435-0-pensyl-pod-csd-zvuk-h0-22311
Brejla

Příspěvekod Dokusan » pon 14 pro, 2015 5:40 pm

Brejla píše:Tak i tento týden nás Tesař nezapomněl pobavit. Zvuková lokomotiva bez zvuku, bez přípravy DCC a bez dekóderu. :lol:
http://www.zeleznicni-modelarstvi.cz/p/cs/dieselova-lok-t435-0-pensyl-pod-csd-zvuk-h0-22311

Nebuďte hnidopich. Jasně píše
DCC + zvuk: ano Originální zvuk hektora!
Dokusan

Příspěvekod Brejla » pon 14 pro, 2015 5:47 pm

Dokusan píše:
Brejla píše:Tak i tento týden nás Tesař nezapomněl pobavit. Zvuková lokomotiva bez zvuku, bez přípravy DCC a bez dekóderu. :lol:

Tak to jsem opravdu nečekal, že tomu ještě někdo uvěří, navíc když na každém řádku píše něco jiného. :mrgreen: A hlavně ten originální zvuk bude pecka, zvláště když ho nikdo jiný nemá.
Brejla

Příspěvekod Vysočina » pon 14 pro, 2015 7:42 pm

Brejla píše:
Dokusan píše:

Tak to jsem opravdu nečekal, že tomu ještě někdo uvěří, navíc když na každém řádku píše něco jiného. :mrgreen: A hlavně ten originální zvuk bude pecka, zvláště když ho nikdo jiný nemá.

:roll:

!!! ČESKÉ NOVINKY 2014 !!!!!
(.) P R U D Í Č
Vysočina

Příspěvekod Barbucha » pon 14 pro, 2015 8:10 pm

Nojo, nějak se mu to hroutí pod rukama.
DR, H0, epocha III c, v neplánované pauze.
Barbucha

Příspěvekod lesak » čtv 17 pro, 2015 9:13 pm

Já zde nakoupil jen za tento rok desítky nákupů za více než 100 000kč (prakticky celé kolejiště i lokomotivy a vše okolo)naprosto suprová domluva.Jen je někdy znát že toho mají hodně v málo lidech ale vždy se snažily.Reklamace byla jediná a to lokomotiva s výrobní vadou (dlouhá parní které na určitých výhybkách vykolejila)druhý den se mi sami ozvali že to dělají i druhé co mají skladem a že to budou řešit s výrobcem.Mě okamžitě řekli že mi pošlou zpět peníze,nakonec jsem vzal jinou lokomotivu.Naprosto vše bez problémů.
Plzeňský Happymodel mám kousek od bydliště ale když porovnám ceny s ITvlaky tak jsem tam (v Happymodel)koupil jednou jednu kolej-jsou velmi drazí někdy až o čtvrtinu proti jiným obchodům a vše co nabízejí koupíte jinde o dost levněji i s poštovným.
lesak

Příspěvekod Brejla » pát 18 pro, 2015 5:23 am

Nebyl bych až tak kategorický. Zrovna poslední českou novinku od PIKA má Happymodel ze všech shopů výrazně nejlevnější - http://www.happymodel.cz/piko-59433-dieselova-lokomotiva-br-106-csd-iv-epocha
Brejla

Příspěvekod Trainmaniak » pát 18 pro, 2015 5:34 am

Souhlasím. Stejně tak BR 119 v TT jsem tam pořídil za 2530 + nějaké drobné, jinde už byla za 2900 Kč. Navíc již při této částce bylo poštovné zdarma.
Trainmaniak

Příspěvekod Jeff Hopper » pát 18 pro, 2015 7:23 am

Díky za odpovědi. Nakoupeno a zatím v pohodě - možná zabalení by mohlo být krapet lepšejší.
Jeff Hopper

Příspěvekod Rudolf » ned 20 pro, 2015 5:30 pm

Rudolf

PředchozíDalší

Zpět na Modelářské obchody a výrobci