Moduly Olomouc TT

Vše co souvisí s moduly.

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký

Re: Moduly Olomouc TT

Příspěvekod milan ferdián » úte 03 lis, 2015 6:52 am

Doufám,že jste nějak rozmluvili té partě s vojtíkemj ty 15°výhybky na modulech.Mě nevěří,bo jsem N-kař :D .
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod Makate » úte 03 lis, 2015 8:17 am

Milane neboj,my mu to rozmluvíme jak Rusové u Stalingradu Paulusovi,bo nas bude taková přesila a budeme na to mít tři dny!!!A samosebou bečku piva,nevěřím,že taky nekapituluje!
Majkl
Makate

Příspěvekod milan ferdián » úte 03 lis, 2015 8:24 am

Makate píše:Milane neboj,my mu to rozmluvíme jak Rusové u Stalingradu Paulusovi,bo nas bude taková přesila a budeme na to mít tři dny!!!A samosebou bečku piva,nevěřím,že taky nekapituluje!
Majkl

Držím palce..... :D
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod Makate » úte 03 lis, 2015 8:38 am

Budeme informovat,nebo možna Vojta sám.
Majkl
Makate

Příspěvekod VojtikJ » úte 03 lis, 2015 9:54 am

Já Vás slyším! :lol:

Kapitulace :/

Né... na části co budu chtít vozit na setkání dám teda ty EW3 i když se mi to moc nelíbí, ale jsou tací co by chtěli dávat i delší :lol: Potom na části pro moji a klubovou potřebu si dáme klidně menší :lol: Ale než něco bude v klubu potřeba tak to bude ještě ňákou chvilku trvat.
Osobně momentálně čekám až dorazí výhybky a vejplata :D abych se mohl pustit do "rámu" na nádraží či jiné moduly.
Šašci
VojtikJ

Příspěvekod rawen » úte 03 lis, 2015 10:53 am

Hlavně Vojto nevíme, zda dorazíš ty. Nějak jsi to dosud nepotvrdil ani nevyvrátil.
A doufám, že to není kvůli obavě ze zdrcující kritiky. :D

Rýpat do ostatních já zase umím, kluci by mohli vyprávět. :lol: :twisted:

Radek
rawen

Příspěvekod VojtikJ » úte 03 lis, 2015 12:28 pm

No ono to je složitý :( s modulem určitě ne. To bych potvrdil hnedka ;) ale zda se přijedu kouknout, to ještě nevím :( Furt moc práce a málo času.
Kritiky se nebojím :D proto že vím že to není ono :D Až se pustím do stavby tak začnu bombradovat :lol:
Šašci
VojtikJ

Příspěvekod Makate » úte 03 lis, 2015 7:37 pm

Ahoj Vojto,
je vidět,že fuguješ u stejného chlebodárce jako já,kde soutěžíme o titul Furt v prdeli,vagonů tři pr...,a lidí tak akorát,že když někdo omarodí tak se můžou ostatní posrat.
Je dobře,že sis to s těma vexlema rozmyslel,kdybys chtěl ještě lepší tak to bys musel hrábnout do kešeně a objednat u Filigránů.
Je to jednoduchý v domovským klubu nebo kroužku můžeš mít vexle jaký chceš,na setkání EW 3.
Majkl
Makate

Příspěvekod VojtikJ » stř 04 lis, 2015 12:03 pm

Ohledně vexlí jsem byl rozhodnutej jít do EW3 i když se mi vůbec nelíbí. Pro vnitřní potřeby klubu použijem EW1 každopadně :D EW2 do vleček (pokud ňáký budou) dělám nádraží který tu možnost vleček má...
Eee... už takhle jsem se kroutil při tý ceně :D teď jen přestavníky, nemám dílničku v který bych mohl dělat bordel (brousit, řezat/ dřevo, kov) tak jsem dosti omezen :(

Jo u stejnýho, věčně v noci v pr**i teď jsem nebyl skoro týden v noci doma :lol: víc v sz ;)
Šašci
VojtikJ

Příspěvekod sikora » stř 04 lis, 2015 12:18 pm

Pokud uvažuješ o tom jaký přestavík zkus kouknout na tohle http://dccdoma.eshop-zdarma.cz/index.php?s=main_page Já sice používám jinou konstrukci ale tahle určitě stojí za vyzkoušení.
sikora

Příspěvekod VojtikJ » stř 04 lis, 2015 12:36 pm

Kdybych měl dílnu tak bych snad tohle taky spatlal... moc díky :) až bude ta pravá chvíle tak to vyzkoušíme.
Šašci
VojtikJ

Příspěvekod sikora » stř 04 lis, 2015 12:43 pm

Na tohle snad ani dílnu nepotřebuješ. :cry: Stačí malý šroubovák a nějaké kleštičky. Dáme řeč v Mohelnici pokud dorazíš.
sikora

Příspěvekod VojtikJ » stř 04 lis, 2015 1:19 pm

ale potřebuju plech a ten rozřezat právě že... snad bude čas se na Vás podívat. Ale nejsem si moc jist :(
Šašci
VojtikJ

Příspěvekod rawen » stř 04 lis, 2015 4:01 pm

VojtikJ píše:ale potřebuju plech a ten rozřezat právě že... snad bude čas se na Vás podívat. Ale nejsem si moc jist :(

Plech se dá stříhat nůžkami na plech. Anebo nakreslit a nechat vypálit laserem, přinejhorším.
Vše je o designu, abys nestříhal zbytečné tvary anebo laser nenajezdil zbytečné kilometry.

Někde na webu jsem viděl držák vystřižený ručně z běžného pozink. plechu - vypadal nic moc, ale podstatné je, že funguje.
To samé vyrobeno komerčně je za dvě kila...

Radek
rawen

Příspěvekod VojtikJ » stř 04 lis, 2015 5:59 pm

no 200 bych řekl že ještě dobrý... jeden koupím a potom by to šlo snad ňák splácat.
Uvidím času dost, teprv mám na cestě výhybky a rám bude snad brzo :D jen teda moje dýlka nádraží bude něco přes 4,5m + ...:D
Šašci
VojtikJ

PředchozíDalší

Zpět na Moduly