Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
Petr S. píše:Kdybys postavil MDOK 760 mm ( to je 9 mm - tvůj oblíbený rozměr ) , já bych zkusil nákladní na 1435 . A přestala by to být utopie . Mluvím pochopitelně o 1:87 .
Divadlo ti ale stavět nebudu !
Petr S.
mlha píše:Petře tak toto určitě neprojde, tlačíme na něho už hodně dlouho....
Petr S. píše:Tak musíme udělat promyšlený a cílený psychologický nátlak . P.
milan ferdián píše:Petr S. píše:Tak musíme udělat promyšlený a cílený psychologický nátlak . P.
Vtip roku![]()
![]()
.Ale já slyšel ještě jeden a to, že v Kunčicích by se měla založit,tak jak v Zababově,sekce N scale a sekce TT (BaWis).
Zájemců ze strany HO-nulkářů,prý je kapacitně převyšující.
mlha píše:milan ferdián píše:Petr S. píše:Tak musíme udělat promyšlený a cílený psychologický nátlak . P.
Vtip roku![]()
![]()
.Ale já slyšel ještě jeden a to, že v Kunčicích by se měla založit,tak jak v Zababově,sekce N scale a sekce TT (BaWis).
Zájemců ze strany HO-nulkářů,prý je kapacitně převyšující.
nelži Milane
radeksindy píše:Na to musí přijít sám. Nejdřív mu musí dojít, že měřítko se podřizuje modelářským cílům a nikoli naopak
milan ferdián píše:radeksindy píše:Na to musí přijít sám. Nejdřív mu musí dojít, že měřítko se podřizuje modelářským cílům a nikoli naopak
I ty Brute![]()
![]()
.Ještě,že ty příspěvky nečtou z naší sekce
.
mlha píše:milan ferdián píše:radeksindy píše:Na to musí přijít sám. Nejdřív mu musí dojít, že měřítko se podřizuje modelářským cílům a nikoli naopak
I ty Brute![]()
![]()
.Ještě,že ty příspěvky nečtou z naší sekce
.
Proč, je to pravda![]()
![]()
milan ferdián píše:N-kaři,braňte mneeeeee .............
Uživatelé procházející toto fórum: StandaR a 7 návštevníků