To jsem potřeboval vědět poptával jsem dekodér u různých prodejců a jsou to zajímavé reakce....je to vše na dlouhé lokte jít a koupit nejde buď není dekodér nebo zvuk a rozdílné ceny za zvuk od 150, do 500, cena za vše převyšuje pořizovací cenu mašiny....všude se na něco čeká místo plux 22 nabízejí plux 16 s tím, že to stačí myslel jsem, že na tak rozšířenou mašinu budou mít prodejci dekodér připraven.Snad něco pořídím.
Roco Geoline/DCC DR5000 + RocRail/JMRI momentálně v pauze..
Podle manuálu jsou vývody pro repro viz obrázek. Ale nevím, jestli's to myslel tak, že chceš repro přiletovat rovnou na dekodér. To by asi nebyl dobrý nápad. Spíš si najdi na lokomotivě, kam vedou tyto kontakty z dekodéru po jeho zasunutí, a naletuj to na mašině.
Tak jsem osadil repro na body na desce P9 - P10 a zvuk nikde na repro naměřím odpor 8,3 ohm což asi bude v pořádku....musí se někdě zvuk nastavovat..... přes žádné F to nejde ticho jako v kostele - poradí někdo???
Už je to ok takový studeňák na desce udělá svý jak je člověk vycukaný, aby se nespojilo místa je tam jak v hodinkách bylo to chycený jen kalafunou fuj stydím se
Již zde v tomto DF bylo někde psáno že bývaly lokomotivy, které mívaly obě značení najednou, takže proč to nemůže být i tady ( aspoň Piko projevuje svojí kreativitu a této informace využilo).
Co se týče hvězdy, tak donedávna jsem vídal Eso, co jí tam taky mělo. Je to asi měsíc co jí prej smazali. Číslo si bohužel nepamatuji.