od vperlik » sob 21 úno, 2015 1:57 am
Taky jsem si říkal, co se dá na takovém modelu plošinového vozu zkazit, navíc za tu cenu (když se to srovná s jinými modely) by člověk přepokládal úměrnou kvalitu, ale jak je vidět, tak ani značka, ani cena už není měřítkem. Tak co tím měřítkem proboha je ? Snažil jsem se prodejce přesvědčit, že by měl tento nepodařený výrobek vrátit a že by se tak mohli zachovat všichni prodejci a omlátit to výrobci o hlavu, ale asi jsem naivní a neznám dobře "zákony trhu", jak si můžete všimnout, tak model všichni vesele nabízí dál, vždyť on si svého kupce nakonec najde. A je mi jasné, že tento avizovaný nedostatek spoustě lidí vadit nebude a model si koupí. A tak je to asi se všemi více či méně nepodařenými českými modely, všimli jste si, jak některé zde kritizované už nejsou nikde k mání ? Co se s nimi asi tak stalo ? Výrobce možná zastavil nebo omezil výrobu nebo prodejci již nenaskladnili další kusy, ale ty již vyrobené a naskladněné se nikam nevypařily, prostě se prodaly ... Některý prodejce alespoň "ubere plyn" a sníží cenu (viz např. Talboty), ale to je spíše výjimka. Vedou se tu dlouhé diskuze o připravovaných novinkách, podrobnosti se nesmí předem prozradit (což samozřejmě chápu) a tak jsme všichni o to více natěšeni a pak takové zklamání a to tento model od Brawy není zrovna všemi netrpělivě očekávaná novinka, kterou každý musí mít. Ale to zde mlátím již několikrát vymlácenou slámu, omlouvám se .....
ČSD H0, DCC, epocha IIIa-IVb