mikinko píše:Za seba mozem povedat, ze vyrazene/leptane zabradlie a stupacky z plechu na modeli za 200€ je na mna prisilna kava.
... no nevím, mě se to ražené zábradlí zamlouvá, je to tuhé. Na tak dlouhé zábradlí, aby něco vydrželo, a zároveň se nekroutilo a bylo tenké by musela být struna, ne plast nebo měkký drát. Nevím, jak se dá struna spojovat - pájením? Navíc ta fotka, kde je vidět, že průřez není kruhový, je 4 x větší než velikost modelu! A už na tomto snímku (2x větší než velikost modelu) mám problém rozeznat profil
https://www.facebook.com/roco.cc/photos ... =1&theaterA když už se razí zábradlí, vyrazí se i stupačky.
Je to stejný jev (obří fotky), jako u parních mašin Albatrosu. Když jsem poprvé viděl ty obrovské nýty, zhrozil jsem se. Skutečnost není zdaleka tak děsivá. Možná naopak, modely vypadají jako napodobenina nýtovaného stroje z minulého století. Naopak třeba u 354.1 KMB jsou nýty tak malinké, že model působí nepřirozeně.
Navíc na FB ROCO je opravdu uvedeno, že se jedná o první zkompletovaný model. Dokud to nebude někde řádně vyfoceno, nebo to nebude v ruce, je to úplně zbytečná diskuse.
Btw ...... ještě jedna věc, u obou modelů parních mašin Brawa, které mám, je řada madel a drobných dílů (hlavně na čelníku) osazena křivě - a jsou to modely za desítku czk.