Tak abychom si ujasnili pár parametrů.
1/nejsem placený provokatér,byť jsem byl již v minulosti dotazován,zda mi Fleischmann neposílá za jeho chválu své modely.
2/čepy mi tedy nepřijdou jako offtopic pokud musím podvozky z vozu sundat,abych na vůz cosi domontoval a existuje elegantnější řešení.
3/pokud nelze zasunout normované spřáhlo tak,aby nevypadávalo nebo je mezi vozy mezera,tak to je prostě šlendrián a nápad,že by si to mohl každý doma zkrátit na potřebnou míru mě fakt pobavil.
4/když bych si koupil vůz za 70 jurošů a nefungovalo vše jak má,tak ho prostě hodím prodejci na hlavu.
5/argument z prvotinou také neobstojí,naopak by se měl výrobce,který se uchází o přízeň zákazníků jak se říká ukázat a ne předložit za 1500,-Kč model DODO
6/měl jsem dojem,že toto fórum slouží k výměně názorů mezi kolegy,jakým způsobem se diskutuje praví podmínky,které si každý přečte při registraci.Nikde jsem se v těch pravidlech nedočetl,že musím slepě a hluše papouškovat názory jiných na to či ono a pokud mám jiný názor,budu za sabotéra a likvidátora českého výrobce.
7/předpokládám,že všichni kolegové,co se bijí za tento výrobek jako lvi,zastávají stejný názor také v případě,že si koupí např.nový model auta a bude s ním nějaký problém.Pokud tomu tak je,tak se nedivme,čím se nás dnes někteří výrobci snaží nakrmit,do čeho obléknout,obout atd.
Jinak všem všem kolegům z tohoto fóra přeji krásné a klidné prožití svátků Vánočních,bohatou nadílku a hlavně štěstí a pevné zdraví v Novém roce.Míra
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.