Moderátor: Michal Dalecký
nalini píše:No a ještě jedno "překvapení" - PIKO už hlásí "vyprodáno" ...
http://www.piko-shop.de/index.php?vw_type=artikel&vw_id=15203
Poslední kousky jsou už pouze u některých prodejců ... kdo zaváhal ... bude si teď muset pár měsíců počkat
PIKO Spielwaren GmbH píše: The new items for 2014 will be officially announced in the beginning of January. You need to be patient for just a little bit longer. Kind regards. Your PIKO Facebook Team.
A2C píše:Neviem čo na nás Piko chystá ale myslím že pár dní ešte v pohode počkáme(odpoveď na požiadavku ďaľších ČSD modelov)
forex píše:fousek píše:A2C píše:Neviem čo na nás Piko chystá ale myslím že pár dní ešte v pohode počkáme(odpoveď na požiadavku ďaľších ČSD modelov)
My ostatní čekat nemusíme, protože vímeStačí projít fórum, je to tu dost konkrétně napsané, co bude od Pika v roce 2014.
A já zase nic nevím..to je bordel
elvis.jarous píše:Čmelda je zatím na cestě, ale mám v plánu okna vycuknout, stříbrné rámečky prostě ubrousím a rozleštím.Vrátím zpět, jestli to půjde vyndat, toť otázka.
A2C píše:pokiaľ hovoríte o T679.2 tak to je logický krok, o inom neviem čo by chystali
George V. píše:...no a ještě další barevné mutace Čmeláka.
Mne by docela potěšil i Žralok. Vzhledem k tomu, že jich nemálo nakoupili i Němci, tak by to nemusela být až taková utopie. A 380 taktéž...
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků