Moderátor: Michal Dalecký
rybizek píše:tak video se zvukem+strojvedoucí v zácvíku
http://kozor24.rajce.idnes.cz/videa_vla ... V_0118.jpg
milan ferdián píše:Jelen a krávy pospolu![]()
Oj,oj to nadloží nad portálem.
rybizek píše:milan ferdián píše:Jelen a krávy pospolu![]()
jelen a krávy jsou zakoupené mojí drahou polovičkou a sama si je tam umistovala takže jakkoliv námitky včetně mých jsou ukončeny jejím velmi nasraným pohledem, k vanocum dostanu ještě hnědé krávy, no nadloží bude asi hned po pozadí předěláno
milan ferdián píše:rybizek píše:milan ferdián píše:Jelen a krávy pospolu![]()
jelen a krávy jsou zakoupené mojí drahou polovičkou a sama si je tam umistovala takže jakkoliv námitky včetně mých jsou ukončeny jejím velmi nasraným pohledem, k vanocum dostanu ještě hnědé krávy, no nadloží bude asi hned po pozadí předěláno
Tak promiň.Zde ti poradím,chválit,chválit a jen chválit svoji drahou polovičku za kladný postoj k tvému koníčku.
rybizek píše:spíš mi porad jak přežít to až tam dám posed a myslivce co na toho jelena střílí
milan ferdián píše:rybizek píše:spíš mi porad jak přežít to až tam dám posed a myslivce co na toho jelena střílí
Jednoduše."Miláčku nechceš jít na nákupy?"Posed s myslivcem mezitím zakomponuj a nějaký čas dělej nezájem o kolejiště.A když vznikne náhodou dotaz,odpovíš,to už tam je dávno..
rybizek píše:dobra taktika doufam že jí nepoužije polovička na tu kravu milka co mi tam chce přes muj odpor nacpat (chce jednu krávu natřít na fialovo lakem na nehty)
milan ferdián píše:rybizek píše:dobra taktika doufam že jí nepoužije polovička na tu kravu milka co mi tam chce přes muj odpor nacpat (chce jednu krávu natřít na fialovo lakem na nehty)
No a máš kompromis.Miláčku,ty fialovou kravičku (jí to potěší) a já posed s myslivcem (máš co jsi plánoval).Akorát proboha pozor při focení.Kravička časem nenápadně zmizí,protože budou jiné starosti.
rybizek píše:tak to radsi oželím posed než fialovou krávu protože si kravičky vždy se zajmem prohlíží a ja mam dojem že je snad počítá
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník