Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
Jirka_US píše:Dekodéry DH jsem vyzkoušel v brejlovcích (Roco) i u loko BTTB a jízdní vlastnosti byly obstojné, ale na kultivovaný chod Zimo nebo ESU LokPilot jen tak žádný dekodér "nemá". Subjektivní dojem je,že dekodéry Zimo pokrývají nejlépe výpadky napájení. Takže vzhledem k ceně jsem už ani o ničem jiném pro bardotku než o Zimo neuvaźoval. Jediná nevýhoda je, že modely MTB jezdí sami o sobě "pomalu" a když se k tomu přidá Zimo, které je "pomalejší" než ostatní dekodéry, tak výsledná rychlost je taková jaká je.....U dekodérů DH bych si asi zkontroloval jaké je max. přípustné DCC napětí, verze DH05C (myslím, že to bývá ta nejlevnějśí varianta) má maximum 18V !
TTmili píše:Když jsem po zadření u první bardotky měřil motor měl jsem tu čest pozorovat poměrně znatelné občasné špičky, nevím proč to ten motorek dělá, ale prostě občas hodí špičku, a takovou že jí dokázali chytat i voltmetry a ampérmetry. A právě to může být problém, pokud dekodéry D&H mají citlivější ochrany. Uvidím jestli se stejný problém bude opakovat po pořízení BR118 od Pika která by měla Plux16 snad mít taky.
Jinak ale souhlasím, že některými neustále opěvované jízdní vlastnosti MTB nejsou žádný zázrak, o tom plížení se místo jízdy ani nemluvě. Hlavně že si ti dotyční alespoň rýpnou do konkurence která problém s vysokou rychlostí a trhavou jízdou začla řešit a úspěšně vyřešila.
Rizoto píše:Raz darmo niekrory ludia nebudu uz len z principu spokojny. Aj keby bol vyrobok akokoľvek kvalitny vždy budu hundrat a nadavat.
Radek Strnad píše:... Brejlovci od Kuehna to byla jiná anabáze. A jak jsem psal jinde, po výměně celých podvozků jsem je nakonec musel stejně rozebrat a vyměnit ještě vadná pouzdra
Radek Strnad píše:Opravdu nemám sebemenší potřebu na párostroj tupě civěti, anžto vyrazivše z tunelu, během dvou vteřin drážní(staročeský výraz pro nádraží)prolétne, zmizivše po dalších dvou vteřinách v tunelu druhém.
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků