milan ferdián píše:S tím souhlasím,že nejlepší by byl originál výkres a že výkresy se produktem rozcházejí během výroby.Mě spíše mrzí jiná věc.Ještě jednou jsem si prošel ty vizualizace a ony chyby o kterých se zde diskutuje.Jsou viditelné a opět otázka.Proč se na tyto chyby neupozornilo během prohlížení těch vizualic
Ale na tu střechu se upozorňovalo už dlouho. A zazněly tu názory - nekritizujte, dokud neuvidíte alespoň fotku.
Moje manželka dělí lidstvo na dvě části - na ty normální a na ty co si kupujou vláčky. Ti normální je občas koupí dětem. Ti postižení za ně utrácí slušný peníz, a ten je třeba obhájit i sám před sebou.
Nemůžu přece připustit aby v mé vlastní vitrině stála nějaká volovina. No jak bych před manželkou vypadal !!!!!

Opět klasika, původní nadšení, že ihned objednám soupravu zchladlo a ze ze zvědavosti a opatrnosti jsem objednal jeden kus a to ještě tak, že si ho nejprve dojdu prohlédnout, žádná pošta.
Někdy mám pocit, že povědomí výrobců o svých zákaznících je velmi nevalné. No co si myslet o člověku, který si hraje s mašinkama