mpinta píše:Je "okurková sezóna", co takhle dát si trochu humoru? V Novinkách http://lokopin.wz.cz/body.php, pod datem 21.7.2013, si můžete přečíst, jak zavařuje "modelář" ...

Michal
Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
mpinta píše:Je "okurková sezóna", co takhle dát si trochu humoru? V Novinkách http://lokopin.wz.cz/body.php, pod datem 21.7.2013, si můžete přečíst, jak zavařuje "modelář" ...
vvitty píše:A proto uz delsi dobu maji nektere pracky Ethernet pripojku
BohousP píše:Nedávno jsem četl nějaký pokec o Internetu věcí. Byl tam krásný příklad. Budete na dovolené. Vaše inteligentní lednice oznámí robotickému vysavači, že nejste doma (nevyžíráte po večerech její evidované zásoby) a proto pan vysavač nemusí běhat do kolečka každý den ... Můj názor - stejnou informaci by mohla poskytnout i inteligentní záchodová mísa.
BohousP píše:Moje babička prala na potoce a nepotřebovala IP adresu. Taky vědela, kdy má dopráno ...
fulda píše:BohousP píše:Nedávno jsem četl nějaký pokec o Internetu věcí. Byl tam krásný příklad. Budete na dovolené. Vaše inteligentní lednice oznámí robotickému vysavači, že nejste doma (nevyžíráte po večerech její evidované zásoby) a proto pan vysavač nemusí běhat do kolečka každý den ... Můj názor - stejnou informaci by mohla poskytnout i inteligentní záchodová mísa.
Krom japonců si nikdo dobrovolně nezapojuje kabely do tak důležitého zařízení jako je záchod.
BohousP píše: Byl tam krásný příklad. Budete na dovolené. Vaše inteligentní lednice oznámí robotickému vysavači, že nejste doma (nevyžíráte po večerech její evidované zásoby) a proto pan vysavač nemusí běhat do kolečka každý den
loscarlos píše:No když to všechno poběží na systému z Redmondu, tak se taky může stát, že lednice oznámí robotickému vysavači že nevyžírám lednici a ten se rozhodne ji vyluxovat za mne ....![]()
![]()
Ferda píše:loscarlos píše:No když to všechno poběží na systému z Redmondu, tak se taky může stát, že lednice oznámí robotickému vysavači že nevyžírám lednici a ten se rozhodne ji vyluxovat za mne ....![]()
![]()
Případně rovnou kontaktovat pohřebního robota.
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků