Pro zasmání

Co se nikam nevešlo, neni pro to téma apod.

Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Re: Pro zasmání

Příspěvekod mizl » ned 21 črc, 2013 8:19 pm

mpinta píše:Je "okurková sezóna", co takhle dát si trochu humoru? V Novinkách http://lokopin.wz.cz/body.php, pod datem 21.7.2013, si můžete přečíst, jak zavařuje "modelář" ...

:lol: :lol: nojóó ... "vědec se nezapře" . Povedený článek. Pobavilo mě , když jsem si vše představil v živých barvách. Jak stojíš pod stromem a počítáš třešně, zkoušíš s odměrným válcem kolik nálevu se vejde do sklenice .... No prostě dobrý :lol: :lol: :lol:

Michal
TT, III. - IV., DCC -> LENZ, Mikrolayout, Rajče, Staré kolejiště
mizl

Příspěvekod fulda » pon 22 črc, 2013 7:34 am

... ale nenapsal, kolik rumu se tedy nakonec spotřebuje na jednu léhev třešní, nebo jestli jsi používal třeba vodku? :mrgreen:
Za pravopisné chyby v této zprávě může moje učitelka češtiny.
fulda

Příspěvekod Tkadlec Jaroslav » úte 23 črc, 2013 10:59 am

Tkadlec Jaroslav

Příspěvekod fulda » čtv 25 črc, 2013 12:32 pm

TOHLE je myslím strašně užitečné.
Pro ty z vás co nevládnou němčinou, tak chlapec popisuje, jak mají na studentských kolejích 4 pračky a jak k nim realizoval on-line, takže studenti mohou sledovat, jak se jim pere prádlo.
Je to založeno na ampérmetrech na jednotlivých vodičích.
Tak mne napadlo - co si udělat on-line ke svému kolejišti?
fulda

Příspěvekod vvitty » čtv 25 črc, 2013 12:42 pm

A proto uz delsi dobu maji nektere pracky Ethernet pripojku :wink:
Stavebnice, díly, nářadí pro modeláře, - [url]https://www.pojezdy.eu/eshop[/url]
vvitty

Příspěvekod fulda » čtv 25 črc, 2013 1:05 pm

a-ha, ja si o nasi myslel, ze je to nintendo, kdyz ma voiceband modem
fulda

Příspěvekod BohousP » čtv 25 črc, 2013 1:42 pm

vvitty píše:A proto uz delsi dobu maji nektere pracky Ethernet pripojku :wink:

Moje babička prala na potoce a nepotřebovala IP adresu. Taky vědela, kdy má dopráno ... :lol:

Nedávno jsem četl nějaký pokec o Internetu věcí. Byl tam krásný příklad. Budete na dovolené. Vaše inteligentní lednice oznámí robotickému vysavači, že nejste doma (nevyžíráte po večerech její evidované zásoby) a proto pan vysavač nemusí běhat do kolečka každý den ... Můj názor - stejnou informaci by mohla poskytnout i inteligentní záchodová mísa. :mrgreen:
TT, DCC, NanoX-2017, TC8, ... http://masinky.info
BohousP

Příspěvekod fulda » čtv 25 črc, 2013 1:57 pm

BohousP píše:Nedávno jsem četl nějaký pokec o Internetu věcí. Byl tam krásný příklad. Budete na dovolené. Vaše inteligentní lednice oznámí robotickému vysavači, že nejste doma (nevyžíráte po večerech její evidované zásoby) a proto pan vysavač nemusí běhat do kolečka každý den ... Můj názor - stejnou informaci by mohla poskytnout i inteligentní záchodová mísa. :mrgreen:

Krom japonců si nikdo dobrovolně nezapojuje kabely do tak důležitého zařízení jako je záchod.
fulda

Příspěvekod vvitty » čtv 25 črc, 2013 2:07 pm

BohousP píše:Moje babička prala na potoce a nepotřebovala IP adresu. Taky vědela, kdy má dopráno ... :lol:

:D

Tady takove pracky moc rozsirene nejsou, ale v US je zvykem mit v "panelacich" spolecne pradelny, tak jak byvaly kdysi v cinzacich u nas :wink:
A tam pak tohle najde realne vyuziti, protoze clovek vidi jestli je pracka volna (pripadne jestli zrovna pere ta sympaticka slecna co bydli o patro niz :lol: ), pripadne jestli uz ma doprano a nemusi chodit zbytecne do sklepa. Ale tim tu kazim vtip :lol:
Stavebnice, díly, nářadí pro modeláře, - [url]https://www.pojezdy.eu/eshop[/url]
vvitty

Příspěvekod miroslav lengyel » čtv 25 črc, 2013 4:43 pm

fulda píše:
BohousP píše:Nedávno jsem četl nějaký pokec o Internetu věcí. Byl tam krásný příklad. Budete na dovolené. Vaše inteligentní lednice oznámí robotickému vysavači, že nejste doma (nevyžíráte po večerech její evidované zásoby) a proto pan vysavač nemusí běhat do kolečka každý den ... Můj názor - stejnou informaci by mohla poskytnout i inteligentní záchodová mísa. :mrgreen:

Krom japonců si nikdo dobrovolně nezapojuje kabely do tak důležitého zařízení jako je záchod.

Tak oni si to Japonci vzhledem ke složení stravy mohou dovolit.U nás by to se svíčkovou a vepřo-knedlo-zelem taky mohlo v případě výpadku el.energie dopadnout dost tragicky. :lol: :lol: :lol:
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
miroslav lengyel

Příspěvekod loscarlos » pát 26 črc, 2013 5:31 am

BohousP píše: Byl tam krásný příklad. Budete na dovolené. Vaše inteligentní lednice oznámí robotickému vysavači, že nejste doma (nevyžíráte po večerech její evidované zásoby) a proto pan vysavač nemusí běhat do kolečka každý den

No když to všechno poběží na systému z Redmondu, tak se taky může stát, že lednice oznámí robotickému vysavači že nevyžírám lednici a ten se rozhodne ji vyluxovat za mne .... :lol: :lol: :lol:
HO, už nemodelařím, jen si hraju ....
loscarlos

Příspěvekod Ferda » pát 26 črc, 2013 6:50 am

loscarlos píše:No když to všechno poběží na systému z Redmondu, tak se taky může stát, že lednice oznámí robotickému vysavači že nevyžírám lednici a ten se rozhodne ji vyluxovat za mne .... :lol: :lol: :lol:

Případně rovnou kontaktovat pohřebního robota.
H0 III-IV. Dokonalost je sen!
Ferda

Příspěvekod BohousP » pát 26 črc, 2013 7:54 am

Ferda píše:
loscarlos píše:No když to všechno poběží na systému z Redmondu, tak se taky může stát, že lednice oznámí robotickému vysavači že nevyžírám lednici a ten se rozhodne ji vyluxovat za mne .... :lol: :lol: :lol:

Případně rovnou kontaktovat pohřebního robota.

... a proto: Všichni hurá do DCC :!: Kdo bude mít první lednici řízenou přes Z21 wifi ? :lol:
TT, DCC, NanoX-2017, TC8, ... http://masinky.info
BohousP

Příspěvekod StrndaTrains » pát 26 črc, 2013 2:57 pm

Myslím, že titulek ukradená lokomotiva tu moc nesedí :lol: :lol: Smutné na tom je, že na něj bude pršet :/
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/region ... okomotiva/
ep. V.-VI. ČD
DIGITÁL sestava ROCO

Moldavská trať [135] je ta nejhezčí!
StrndaTrains

Příspěvekod fulda » ned 28 črc, 2013 10:46 am

TOHLE asi potřebuju dodělat na auto.
fulda

PředchozíDalší

Zpět na Nezařazeno (off topic)