POZOR NA PODVODNIKY MEZI NAMI!!!

Zbylo vám něco ze stavby? Nabídněte to ostatním. Pouze soukromé nabídky. Komerční věci okamžitě mažu....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Re: POZOR NA PODVODNIKY MEZI NAMI!!!

Příspěvekod Petr Zatrepalek » stř 29 kvě, 2013 12:38 pm

Hanis85 píše:Tak jsem zalovil a mám další podvedené. Podvádi lidi tím, že si nechává si posílat zboží za které neplatí nebo reklamuje zaslané zboží a vrací lidem zpět prázdné krabice nebo zmetky. A aby to nebylo všechno tak podal na jisté lidi kteří mu nechtěli poslat peníze za nic trestní oznámení a označil je za podvodníky. Používá telefony 606402536, 721968971. Má různé e-maily např: gomba3@centrum.cz atd.. Momentálně podvedl asi šest lidí. Bude to problém prokázat. Podle jistých lidí je z nějakých příčin nesvéprávný. Ale zase to dost věcí objasňuje.

Mohu poprosit o detaily na SZ? Mám dojem že jsem se minulý týden stal také jednou z obětí...
ČSD 1970-1988 v HO, jinak kitařina (éra, tanky), zakázková patinace a stavba modelů
Petr Zatrepalek

Příspěvekod Michal.Chudoba » čtv 30 kvě, 2013 10:11 am

Bohužel ani to, že je člověk v komunitě známý není záruka jeho poctivosti. Je smutné kam až je schopen zajít člověk, který se dostal (nebo aspoň to tvrdí) do finančních problémů.
Michal.Chudoba

Příspěvekod Hanis85 » sob 01 čer, 2013 11:00 am

Michal.Chudoba píše:Bohužel ani to, že je člověk v komunitě známý není záruka jeho poctivosti. Je smutné kam až je schopen zajít člověk, který se dostal (nebo aspoň to tvrdí) do finančních problémů.

Pokud tím máte namysli Gombu tak ten dělá už rok mrtvého brouka, o jeho finančních problémech nic nevím. Spíš si myslím, že je to cílená akce na to jak z lidí vymámit modely bez placení a pak to někde prodat.
Hanis85

Příspěvekod Petr Zatrepalek » pon 03 čer, 2013 6:19 am

Tohle byla reakce na mně - prostě se mi bohužel povedlo neuhlídat si jednu mašinku a s p. Chudobou jsme měli týden mejlovou přestřelku. Tímto se mu ještě jednou omlouvám...
ČSD 1970-1988 v HO, jinak kitařina (éra, tanky), zakázková patinace a stavba modelů
Petr Zatrepalek

Příspěvekod Stanin » čtv 20 čer, 2013 2:40 pm

Jak to tak ctu, tak to aby se clovek bal nejen kupovat, ale taky prodavat. Zrovna mam na modelbazaru 2 inzeraty a na jeden se mi uz nekdo ozval. Tak uvidime. Neni nad osobni predani.
Stanin

Příspěvekod brudr » pon 29 črc, 2013 9:14 pm

...
Naposledy upravil brudr dne sob 07 zář, 2013 8:23 am, celkově upraveno 1
brudr

Příspěvekod Jarda H. » úte 30 črc, 2013 7:12 am

To brudr : Škoda, že sis nehodil jméno nebo mail do kouzelného okénka nahoře :roll: ..... stejný mail jako podvodný tady už byl na předchozích stránkách probírán - stejný mail, adresa, jméno Řehounková, Hetflejš ! Ale jak to chápu, přišel jsi jen o "stovku" a lidskou důvěru, protože zásilka je na dobírku ?! Časem by se měla vrátit.
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

Příspěvekod lesanek » úte 30 črc, 2013 6:26 pm

Posílal jsem mu jednou na dobírku (jméno Hetfleiš), vůbec neodpovídal na maily a těsně před zasláním balíčku zpět mě si ho vyzvedl. Vymluvil se na to že je pracovně mimo, ale napsal to slušně a omluvil se...
lesanek

Příspěvekod brudr » úte 30 črc, 2013 8:02 pm

Do kouzelneho okenka jsem si ho samozdrejme hodil,jmeno i email aa nic me nevypadlo,jak tady tak na modelbazaru :roll:
prisel jsem o 212kc a balicek se vrati to jo :lol:
ale asi je to takovej mensi trest,jednomu kolegovi jsem poslal par veci a nebyly moc v poradku,ale take jsem to s nim hned vyresil k jeho konecne spokojenosti :oops: :oops: :oops:
brudr

Příspěvekod Jeff Hopper » stř 31 črc, 2013 6:33 am

Jo tak Hetflejš mi dluží 480,- Kč - pokud méte na něho někdo nějaké nové kontakty tak mi je prosím zašlete na SZ.Děkuji. Jinak jsemho proklepl přes PČR a na adrese ve Dvoře Královic se nezdržuje, na E-Mail se neozívá.
Jeff Hopper

Příspěvekod Jarda H. » stř 31 črc, 2013 1:21 pm

brudr píše:Do kouzelneho okenka jsem si ho samozdrejme hodil,jmeno i email aa nic me nevypadlo ....

To je holt škoda ! Bohužel záleží CO přesně do vyhledávače napíšeš :wink: Když se napíše "matrix104" vyhodí to - mám dojem stránku 42 této diskuze - a stejnou adresu, kterou uvádíš, stejný jméno mailu, ale na jiném serveru (email místo seznamu), jméno Řehounková ... Zkrátka nepoctivci jsou stále aktivní :!: Tak ať se ti aspoň zásilka vrátí v pořádku !
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

Příspěvekod ttmodelar » sob 03 srp, 2013 8:27 pm

brudr píše:Dobrý den,neznáte někdo toho pána
Michal Řehounek
5. května 1937
544 01 Dvůr Králové nad Labem
matrix104@seznam.cz
poslal jsem mu,na Modelbazaru inzerované vozy,ty již leží na dodací poště a on vúbec nekomunikuje.Ještě jsem mu poslal peníze na účet.protože jsem omylem navíšil o 100kč cenu dobírky.Na to mě ještě upozornil a já jsem mu nabídl že mu ty peníze pošlu a až mu dorazý tak si balíček převezme.

Před tímto nepodctivcem bych chtěl důzazně varovat! Vystupuje pod jmény Zdeňka Řehounková, Karel Řehounek, Michal Řehounek, Karel Hetflaiš Dvůr Králové nad Labem Nakupuje na modelbazaru i na aukru a poté se snaží prodávat s přirážkou. Asi je to nějaký ubožák který je věčně bez peněz jelikož věčně nevyzvedává dobírky. A nezasílá předměty. Já od něj koupil vagon na aukru poslal mu peníze a dva měsíce se vymlouval že je nemocný nemá čas na poštu a pod. Po 4 měsících mi zvedl telefon (asi omylem) pod výhružkou že jdu na policii přiznal že vagon nemá a že zašle peníze zpět. Asi po týdnu peníze přišly.
Zde jsou odkazy na jeho přezdívky na aukru:
http://aukro.cz/show_user.php?search=miazdena
http://aukro.cz/show_user.php?uid=21916774
nyní používá tentohttp://aukro.cz/show_user.php?search=karhet
Slušná sbírka negativů :)
Ještě jednou varuju neprodávejte ani nic nekupujte od nihoho vystupujícího pod jmény: Zdeňka Řehounková, Karel Řehounek,
Michal Řehounek, Karel Hetflaiš všechno Dvůr Králové nad Labem
ttmodelar

Příspěvekod Houmr » ned 04 srp, 2013 6:48 am

Spíš sem hoďjeho číslo účtu jmenovat se může pokaždé jinak.
"HO" - DCC - III - IV
Houmr

Příspěvekod brudr » ned 04 srp, 2013 9:02 pm

Podival jsem se na sledovani zasilek a co nevidim: Zásilce prodloužena úložní doba - žádost (opatření adresáta). tak to uz nevim co nacvicuje :!:
brudr

Příspěvekod brudr » úte 20 srp, 2013 7:59 pm

Tak nakonec balicek vyzvednut a penize na ucte.Pry byl na dovolene a nebyl cas :roll:
brudr

PředchozíDalší

Zpět na Prodám, koupím