od cipisekmp » čtv 04 dub, 2013 1:34 pm
Kuna ja tu pisu jak chobot prizpevek a on se me nezobrazi. A to jsem mel roman vrrr.
Tak znova.
Co se tyce Jendy, tak urcite jsem mu nenadal ze by chtel delat stanici, spis jsem mu rekl, ze kdyz stanici tak jsou potreba i moduly sire trati, protoze kdyz udela stanici, tak kam ji pripoji, kdyz nemame moduly sire trati. To same i stou zastavkou. Diskutovali jsme to po icq a rikal ze jsou i stanice, kde je zastavka soucasti stanice. Ze jsou proste hodne blizko sebe.
Co se tyce Raholce, tak z variantou napojeni nahore tam bych vahal, melo by tam nekdy byt depo (zduraznuju melo) a ani se me to nelibi z hlediska virtualnich cestujicich, kteri by museli prelizat pres nadrazi aby se dostali k uzke a delat nejaky most pres koleje to odmitam. Osobne se priklanim k napojeni dole. Jestli uz se prida jedna vyhybka to uz je jedno, slo me jen o princip jestli je to takto vubec mozne. Vychazel jsem z teorie, ze nekdo nekdy postavil Raholec, a za 50 let si vzpomel ze chce udelat koleje do.... Jicina... a z nejakeho duvodu museli byt uzke a tak vymyslal jak to jednoduse a levne napojit.
Co se tyce Jirkove uzke stanice, tak ten nechce delat siroky rozchod. Takze vse co se ma tykat prekladani z sirokeho do uzkeho rozchodu, musi byt na Raholci, a ani si nedovedu predstavit takovou stanci na trech nebo ctyrech modulech delky 80cm a sire 30cm. Ja netvrdim ze se to napojeni co tu probirame vubec uskutecni, to primarne zalezi na Jirkovy. Z meho pohledu to pro nej pri rozhodnuti pro variantu dole u skladiste znamena jen jednu vyhybku navic, ktera bude odbocovat z zhlavi. Ja mu jen nabidl prostor na Raholci, ktery je bestak v tom miste prazdny.
Prozatim vse Cipisekmp.
edit: samozrejme, nejlepsi by byla samostatna stykova stanice, ale Jirka ji stavet nebude, takze kdo se hlasi dobrovolne?
H0/MODULY SLOVÁCKO
www.kzmslovacko.cz