Moderátor: Michal Dalecký
Irudzi píše:Zdarec, rád bych koupil tuto beznadějně vyprodanou knihu:
Úzkorozchodná místní dráha Frýdlant v Čechách - Heřmanice
od pánů autorů L.Čada, K.Just, M.Kunt, R.Sedláček
Máte někdo doma třeba dvě?
1. reakce píše:mimochodem i pro ostatní jestli má někdo zájem,tak jsem dělal scan knížky(taky jsem jí nemohl sehnat) http://www.uschovna.cz/xxxx
2. reakce píše:Knížku jsem si stáhnul, a trochu zmenšil její datovou velikost (nyní cca 30 MB), zároveň jsem ořezal obrázky tak, že jsou tam pouze příslušné strany. Pro zájemce možno stáhnout zde:
Kód: https://xxxx
Link bude platný tak do konce prosince...
2. reakce - dodatek píše:Ještě jsem to převedl do pdf, což si myslím je nejlepší formát na takovou knížku.
milan ferdián píše:Uvědomte si jednu věc,admini a moderátoři nejsou povinni se zpovídat proč byl smazán ten nebo onen příspěvek.Mimo výše uvedených zmínek a vzniku pravidel DF,viz. radekkrupka,se zde ještě vyskytuje jeden nešvar,na co hledat,hodím svůj příspěvek bez ohledu zda odpovídá danému tématu,on se někdo ozve.Ty já mažu,bez pardónu.![]()
Osobně si myslím,že jsme my admini a moderátoři,ještě velmi tolerantní oproti jiným diskusním fórům.Takže než zveřejníte prohlášení o utiskování svoboda slova,tak je třeba se zamyslet,zda já,přispěvovatel DF jsem neporušil sám pravidla nebo autorská práva.
hank píše:mizl: Dovolím si těžké OT.
Někdy se teoretici různých humanitně-společenských oborů rozplývají nad tím, jak je internet ideální, téměř komunistické médium - ve smyslu kolik lidí dělá spoustu věcí zadarmo a nezištně poskytuje někdy i unikátní informace veřejnosti. A taky demokratické - každý si tam může kecat co chce. Jenže proti tomu stojí častá zkušenost - postoje některých "majitelů" webových diskusních stránek v duchu "tady je to moje, tak se budou dodržovat moje pravidla a šmytec, kdo to dělá/chce dělat jinak, má smůlu a dostane ban, ať si pověsí na net svoje stránky". Přičemž za porušení pravidel je (z mého pohledu častěji než je zdrávo) považován nesouhlas třeba i s kontroverzním názorem majitele/zřizovatele/autora/admina/moderátora nebo jiného stvoření, které to tam hlídá (může být i virtuální to stvoření - třeba nějaký automat, který něco sám maže podle nějak přednastavených filtrů v naprogramovaném SW)......
radekkrupka píše:OT: PetrL - kdo jsi bez viny, první hoď kamenem!
PS Abys byl klidný a neměl pocit, že ses "účastnil" zločinu, tak už ty linky samozřejmě nefungují... ty byly pro kamarády.
1. Nemysli.pekl024 píše:PS: nic jsem neřekl, nic si nemyslím
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků