Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
workous píše:No myslím, že teď se to hodně zpomalý neb jsou tam úzká místa okolo tobogánu a výjezdu kde vytvořit tunel, takže hodně vyžezávání a pak dráteničina výhybky úseky , a to máte lopatu, krumpáč, prohazovačku, a těch povolení MNV/ONV hygienanehoupat...
lajblt píše:... páč jsem nesehnal vhodnou plácačku na mouchy a tisíce za originál flokovačku dávat nechci.
workous píše:Děkuji Michale za tip jakmile dořeším SN budu se tomu věnovat s plácačkou to moc nestojíi když radost jsem měl
na rozdíl od mojí pani
lajblt píše:První dva moduly jsem zkusil bez souvislé foliáže. Podklad jsem natřel tmavě hnědou, na to lepidlem (Herkules) a pak jsem to důkladně posypal Naturexem mikro listová zeleň od Poláka. Na závěr přišla fixace bezbarvým akrylovým lakem. Nevypadá to špatně (jako anglický trávníček), ale je s tím děsně práce a foliáže jsou lepší (ale taky výrazně dražší - posyp na dva moduly za nějakých 200,- Kč, foliáže na totéž přes 4 tisíce). Nakonec jsem to stejně nevydržel a tou foliáží sem tam doplnil. Další dva moduly jsem už dělal celé foliáží. Statickou trávu jsem ještě nezkoušel, páč jsem nesehnal vhodnou plácačku na mouchy a tisíce za originál flokovačku dávat nechci.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník