Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.
badliner píše:Tak máme dalšího podvodníka na modelbazaru na mailu TomasStrakos@seznam.cz prodává TT startkové vozy od LOCA za 390,-
běžná cena byla do 250,- za nové...
Radek Strnad píše:Jo znám.S p.Krbcem jsem obchodoval letos v únoru.I po několika urgencích na uvedené mailové adrese naprosto žádná odezva.Nějaké potvrzení aukce???-ani jako...Uvedený telefon byl tuším odpojený,na Aukru několik pozitivních komentářů za koupi jakýchsi sušenek za cca 40,-Kč.Nakonec mi peníze za zboží bez jakékoliv informace poslal a obchůdek(prodal jsem nějaké zbytky ze stavby kolejiště asi za 800,-Kč)byl dokončen.Myslím,že jsem mu i pohrozil negativním komentářem a zveřejněním jeho přístupu na různých fórech.Pro mě s takovýmto přístupem velmi podezřelý partner,ale nerad bych křivdil.
Tomáš píše:Radek Strnad píše:Jo znám.S p.Krbcem jsem obchodoval letos v únoru.I po několika urgencích na uvedené mailové adrese naprosto žádná odezva.Nějaké potvrzení aukce???-ani jako...Uvedený telefon byl tuším odpojený,na Aukru několik pozitivních komentářů za koupi jakýchsi sušenek za cca 40,-Kč.Nakonec mi peníze za zboží bez jakékoliv informace poslal a obchůdek(prodal jsem nějaké zbytky ze stavby kolejiště asi za 800,-Kč)byl dokončen.Myslím,že jsem mu i pohrozil negativním komentářem a zveřejněním jeho přístupu na různých fórech.Pro mě s takovýmto přístupem velmi podezřelý partner,ale nerad bych křivdil.
Hm,tak,že bych opět naletěl.Čekám na balíček víc než 10dní.Pán sice komunikuje,ale to je zatím vše.Tentokrát jsem si ověřil všechny ty metody z minulé debaty.Osobní předání nebyl problém,mě to ovšem nevyšlo.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků