dfrolek píše:Jinak zvolím, po zdejší diskusi, přece jenom to E96. Pánové mi mluví z duše..
Konečně se i na Slovácku našel někdo s rozumem

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
dfrolek píše:Jinak zvolím, po zdejší diskusi, přece jenom to E96. Pánové mi mluví z duše..
dfrolek píše:milan ferdián píše:Ferda píše:Pouty jsou německé.
Jednak zbývá o pár cm2 víc na ztvárnění krajiny a za druhé plavební kanály nejsou naší doménou![]()
Je pravdy, že Baťův kanál by mohl být pěkný námět, ale spíš pro kluky ze Slovácka
A co by tam tak pouštěliJedině lodičku složenou z Rudého práva
Milane (dovolím si Tykat), počkej, až se svezeš na nějakém zdejším Titaniku. To přestaneš stavět vláčky a dáš se rovnou na parníkJá na jednom ze zdymadel vyrůstal. Dokonce jsme měli i padací most! Mimochodem, znáš Výsypník v Sudoměřicích? Doporučuji shlédnout. To by byl námět!
Jinak zvolím, po zdejší diskusi, přece jenom to E96. Pánové mi mluví z duše..
Ferda píše:Tady je pár dalších fotek:http://ferda-ov.rajce.idnes.cz/Moduly_-_Cela#120320122605.jpg
Ferda píše:Moduly velikosti "krabice od tenisek" opravdu neděláme. Za což se samozřejmě hluboce omlouvám.
PS. Tam by ten rozdíl stejně nebyl vidět
Jeňa Sova píše:Sakra, ten mostek u výklopníku jsem měl časem v plánu, ale na výklopník samotný si netroufám. Mimochodem, v těch místech bývalo nějaké kolejové rozvětvení
dfrolek píše:Ferda píše:Jen abychom věděli o čem je řeč.
Nafotil jsem rozdíly mezi oběma rozhraními:
Ahoj. Prosimtě, mohl by jsi zveřejnit nějaký odkaz na rozměry toho " nemeckého E"? Ať hledám, jak hledám, stále tam mám ty kanály..
dfrolek píše:Ferda píše:Jen abychom věděli o čem je řeč.
Nafotil jsem rozdíly mezi oběma rozhraními:
Ahoj. Prosimtě, mohl by jsi zveřejnit nějaký odkaz na rozměry toho " nemeckého E"? Ať hledám, jak hledám, stále tam mám ty kanály..
Uživatelé procházející toto fórum: kapmor, Zippich a 1 návštěvník