Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf, 123.marek
Tomáš píše:Prosím,ještě by mě zajímalo,jaké má to větší relé proudový odběr.? Při tom mžitkovém překlopení to je asi jedno,ale pokud jich budu zároveň spínat víc,tak už by to mohlo být důležitý. Už se na to ptal kolega na předchozí stránce,ale odpověď žádná.
Tomáš píše:Má někdo nějaké zkušenosti,nebo lépe i fotky příp. video při použítí s výhybkou kuehn ? Ještě mi chybí polovina přestavníků (zatím používám Conrád) a taky bych šel klidně touto cestou. Problém určitě bude ve spárování s výhybkou,protože chod výhybky,je velmi malý (s tím mám obecně velké problémy) a taky nemají otvor ve středu jako např. Tillig EW1. Navíc,je tam ještě ta aretace,jazyku,který tam určitě chci ponechat,pro případ,že by do budoucna jakýkoliv přestavník klekl.Pak je tam alespoň ta možnost "ručního posunu" .
sidlo píše:Těch 6 mA se mi nechce věřit. Byl by odkaz na technický list?
Tomáš píše:sidlo píše:Těch 6 mA se mi nechce věřit. Byl by odkaz na technický list?
Na této stránce dole se něco píše. Mě to nic neříká, ale třeba ty z toho něco vyčteš
forum.3rail.nl/index.php?topic=28691.0
workous píše: ....jediné mínus je seřízení ...chtělo by to "štelovací" úchyt, ale to není problém přilepit kus destičky z drážkou a seřízení přítlaku nebude problém.
workous píše:No já už někde psal, že jsi šikulajasně tavka je nad všechny příchyty
hlavně je to opravdu rychlé...
Tomáš píše:No musím,říct,že i já,s oběma levýma rukama to zatím zvládám celkem rychle a bez problémů. Zapojil jsem za hodinku dva kousky,které byly ve velmi problematickém místě. Jedno táhlo má délku 12cm. A vše funguje úplně bez problémů,jako kdyby to ke kuehn vyhýbkám patřilo. To se nedá s tím conrádem vůbec srovnat.
Tomáš píše:sidlo píše:Těch 6 mA se mi nechce věřit. Byl by odkaz na technický list?
Na této stránce dole se něco píše. Mě to nic neříká, ale třeba ty z toho něco vyčteš
forum.3rail.nl/index.php?topic=28691.0
Zpět na Elektrika a elektronika
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků