fulda píše:Tím bych nechtěl znevažovat práci potřebnou k vytvoření a rozhodně to nechci považovat za neužitečné, jen je to prostě jeden ze srovnávačů, který sleduje nějaký cíl a dá se očekávat, že pro mnoho uživatelů ten cíl může být jiný.
Jindro, nepokoušel jsem se o hodnocení ani srovnávání, to ať si udělá každý sám. Dal jsem sem pouze centrály, které jsou aktuálně na trhu, proto tady nenajdeš Minibox ani původní Multimaus. Pokud jde o Lenze, dal jsem tam vše aktuální, o čem mi jeden výzamný prodejce této značky posyktl informace.
Nedělám si iluze že by ta tabulka byla dokonalá aby kompletní. Je samozřejmě lepší, když by byla každá centrála popsána do všech prodrobností. Podstatné je, aby v ní nebyly chyby, pokud o nich dostanu informaci, opravím je.
Naštěstí nejsem prodejcem ani jedné z centrál v tabulce (a ani žádné další) a nemám důvod ani srovnávat a hodnotit která je lepší nebo horší.
To další co píšeš předpokládá spíš příručku, kdebude například vysvětleno jak funguje S88 a třeba v závislosti na počtu detekovaných bodů, v čem je třeba pro detekci obsazení a obecně zpětnému hlášení lepšé komponent, jeho nevýhody proti LocoNetu, co naopak podle Tebe LocoNetu chybí. Je to samozřejmě závislé i na názoru, zkušenostech a zvyklostech. A také na tom, kdo je zákazník a jaké má představy.