Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Ale no tak, proč hned vytahovat střelné zbraně? Co třeba dané slovo resp. slib…hank píše:"...ale nesmí být zveřejněno."
"...jenže já musím mlčet."
A on někdo nad tebou stál s nabitým kalašnikovem, že jsi musel podepsat takovou smlouvu, ve které tě druhá strana dotlačila do kouta?
hank píše:"...ale nesmí být zveřejněno."
A on někdo nad tebou stál s nabitým kalašnikovem, že jsi musel podepsat takovou smlouvu, ve které tě druhá strana dotlačila do kouta?
Střelec píše:Pokud je to někde v tisku...
Michal Šuhajda píše:Co třeba dané slovo resp. slib…
hank61 píše:Vydavatele prostě nemotivuje nějaká skutečnost k realizaci a vydání zmíněné publikace.
hank61 píše:Ano. Za vším hledejte peníze. Vydavatele prostě nemotivuje nějaká skutečnost k realizaci a vydání zmíněné publikace. Těch důvodů může být mnoho. Od dohody s autorem, přes očekávaný zisk v reálném čase, až po financování produkce nové publikace. S výrobní kapacitou problém určitě není, ba naopak. Tiskárny by se v poslední době o výrobu pomalu popraly a totéž platí i pro předtiskovou přípravu o graficích na volné noze. Takže mi z toho vychází jediný důvod a to jsou ony peníze... Edit. Pokud publikaci vydává stejný vydavatel jako IV. díl Slovensko, tak dle databáze knih by to byl jeho již druhý vydavatelský počin, což může i mnohé vysvětlovat...
milan ferdián píše:Stačili tři měsíce od předání mých podkladů, po korektury, stylistických úprav s tiskem a potom rychlou distribuci publikací ...
czhunter píše:milan ferdián píše:Stačili tři měsíce od předání mých podkladů, po korektury, stylistických úprav s tiskem a potom rychlou distribuci publikací ...
I když jsem hrozně rád, že ty knihy vyšli a vlastním je, tak ta uspěchanost na nich je popravdě vidět - docela časté chyby v sazbě/zalamování, občas tam někdo práskl velmi nekvalitní JPEG s kompresními artefakty fez jakékoliv snahy to nějak vyčistit a zlepšit atd.
To samozřejmě není tvoje chyba Milane ... jen jsem chtěl připomenout že ta rychlost není zase nějak super pozitivní, protože se projevila o něco nižší kvalitou než by si ty knihy zasloužily (i kdyby pak měly být třeba o stovku dražší)
milan ferdián píše:Náprava se podle vašich vyjádřených příspěvků nekonala, ikdyž bylo relativně na tyto práce dost času. Stačí si jen přečíst vaše kritické příspěvky ohledně textů viewtopic.php?f=49&t=9820&start=495.
Zlámalík píše:Tedy by bylo načase najít někoho, kdo to umí jak pořádně zkorigovat, tak kvalitně nasázet. Stávající dodavatelé to evidentně neumí. Existuje nějaká cesta ven?
hank píše:"...ale nesmí být zveřejněno."
Zpět na Diskuze k plánkům kolejišť
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník