Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
radekkrupka píše:Mám dotazProč má na odbočce odvratnou kolej hlavní trať a ne lokálka? I když s ohledem na geometrii se odvrat od lokálky stejně asi nevejde...
Jaroslav54 píše:Ta trojrozměrná vizualizace mě celkem zaujala, něco takového bych i po mírné úpravě využil, můžete prosím uvést jakého konkrétního plánku se týká, nemůžu to v té změti spousty návrhů kolejišť najít. Děkuji.
milan ferdián píše:Telgárt II_druhá varianta_epocha V/VI_N/1:160_1500*600_FLEISCHMANN-15°
kubbajs píše:milan ferdián píše:Telgárt II_druhá varianta_epocha V/VI_N/1:160_1500*600_FLEISCHMANN-15°
Pane jo, ty to ze sebe chrlíš. To už je skoro na vydávání časopisu a né jen jednou za čas knihu.
milan ferdián píše:Polehounku se snesla,sladce políbila na čelíčko a šeptla do ouška,"Jiří D.,zde máš nápad,ale bacha na tu m... matematiku
milan ferdián píše: ...... Otázkou je kdy se fakt toto kolejiště dostane na web.Pokládka podlahy a reko kuchyň (ne u mně)zabírají spoustu času,kór teď před svátkami,kdy každý chce slavit vánoce již v hotovém .....
Zpět na Diskuze k plánkům kolejišť
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník