Plánky kolejišť V.díl

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Re: Plánky kolejišť V.díl

Příspěvekod Dovi » ned 16 bře, 2025 3:19 pm

rendo píše:
milan ferdián píše:
rendo píše:Zlámalík.. Možno to tak skončí, ako opisuješ. Možno nie. Tak nech to povedia narovinu. Bude (kedy?), nebude. Lebo zatial to vypadá viac, že nebude, ako bude. Myslím, že ak záleži firme (vydavaleľovi) na zákazníkoch, tak daju nejáku odpoveď.

Nedají :roll: .
-m-

Aspom uvidíme, či im stojíme za odpoveď :wink: Po toľkých rokoch čakania (sľubovania). Milane, ja to neberiem ako vyplakávanie. Ale jednoducho len sa pýtam, v akom stave je! (kedy bude?).. či vlastne bude. To ešte neni zakázané!

Snaha dobrat se pravdy je samozřejmě chvályhodná.
Jenže co bude zájemcům předhozeno k uvěření tentokrát?

Zatím to vždycky byly jen sliby-chyby, těšínská jablíčka, výmluvy a naposledy "další technické potíže při zpracování konečné verze k tisku".

Co to může být za mnohaleté (== jako kdyby skoro neřešitelné) "další technické potíže", navíc u již zaběhlého stejného stylu knihy?

Rozkousaly snad myši děrnou pásku s doprovodným textem?
Nebo se na pláncích kolejišť sušily houby, a obrázky vybledly?

__

Už jsem se taky v průběhu minulých let po té knize několikrát ptal, ale bylo nám tady řečeno, že odpovídat na to je "trochu zdržuje od plodné práce".

Asi mají pravdu.
Jak to tak počítám, každý (ne)zodpovězený dotaz jim způsobuje zdržení několika let v jejich plodné práci.
- v dětství H0 a potom N
- teď už si jen občas hraju (nemodelařím) s H0, H0e, H0f, N a TTm, DC+DCC
Dovi

Příspěvekod milan ferdián » ned 16 bře, 2025 3:36 pm

Kluci, co napsat k vašim dotazům?. Já sám jako autor doslova a do písmene nevím nic, jen klepy. Nejrozšířenější klep je podle agentury JPP a radia Jerevan, že až se vydají další nejmenované barevné publikace (názvy neznám), které též údajně hodně očekáváte, protože jsou daleko více atraktivnější než ty moje, tak snad možná vyjde V.Díl a v dalekém horizontu VI.Díl, je možné, že se posledního výtisku ani nedožiji :lol: :lol: :lol: .

Teď právě proběhl oficiální křest krásné barevné knihy od osmi autorů (viz.off-topic). Sám se na ni těším, až ji budu držet v ruce. Jen jsem dost zvědav, kdo tak rychle tuto knihu zpracoval a vydal. (podzim 2024 - zpracování prosinec/leden 2025 - tisk únor 2025 - distribuce pátek 14.03.2025)

Můžete se sice obrátit s dotazy na nakladatelství (není to zakázané), ale stejně se dovíte prd :? .

Já zatím kreslím do šuplíku a už jsem se i obrátil na modelářskou veřejnost. Padly tam stejné otázky, jak vaše, ale odpovědi se jim taky nedostalo.
-m-
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod Zlámalík » ned 16 bře, 2025 3:45 pm

Dovi píše:Nebo se na pláncích kolejišť sušily houby, a obrázky vybledly?

Vyřizuje Štruncová.
TT/současnost: Zlámalíkovy mašinky
Zlámalík

Příspěvekod Dovi » ned 16 bře, 2025 4:02 pm

jj, Hurych a synové, parní mlýny
     Tanvald, Lipová 13
     - naše značka, vaše značka :-)
- v dětství H0 a potom N
- teď už si jen občas hraju (nemodelařím) s H0, H0e, H0f, N a TTm, DC+DCC
Dovi

Předchozí