Žádný brutální projekt nebude, nejsem sebevrah. Hodně se mi líbí "Sluníčko" od Milana, určitě s pár změnami,ale spíše k jednoduchosti.
Shark-cz- koukal jsem na tvůj projekt, je to moc hezké, jednoduché a na tom bych se mohl učit. Nějak se necítím vletět ihned do SN apod. Nemám moc vlohy ohledně představivosti, ale určitě bych si chtěl postavit něco s průmyslem. Nevím jak to správně vyjádřit. Prostě průjezdná kolej, kde by jezdil a zastavoval vlak a pak možnost zajet k průmyslové zóně, kde by jezdil další vlak. Takže mi to vychází na dvě nádraží. Prostoru není moc, takže musím uvažovat střízlivě. A určitě bych to chtěl řešit v období páry, kdy bylo vše manuální. Zatím si nejsem jist,jestli analog,nebo digital, popřípadě to mixnout.
Trixt - Trpělivost nebude takový problém, stavím papírové modely a sprostých slov při modelaření znám dost.

Věřím,že spoustu doplňků si budu schopen vyrobit sám, ať už se jedná o domečky, stromy, trávu apod. Už jsem zkusil diorámko papírového modelu a momentálně pracuji na dalším, shodou okolností také s železniční tématikou.