Moduly Olomouc TT

Vše co souvisí s moduly.

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký

Re: Moduly Olomouc TT

Příspěvekod _pavel_ » pát 20 lis, 2015 7:29 pm

Odbočka ani elektronicky nikdy ovládána nebude :D
_pavel_

Příspěvekod Howky » pát 20 lis, 2015 7:57 pm

tak to jsem ji zaspal :D
Město Přerov
Velikost H0
Howky

Příspěvekod rawen » pát 20 lis, 2015 8:10 pm

Jen Michala doplním, přes tunel jsme neřešili jen jízdu, ale také vytahování souprav při posunu v Trnávce a Odbočce (která občas fungovala jako úvrať). Délkově to vycházelo, ale vytahovat vagóny mohla vždy jen jedna strana.

Radek
rawen

Příspěvekod rawen » pát 20 lis, 2015 8:47 pm

_pavel_ píše:Odbočka ani elektronicky nikdy ovládána nebude :D

Ono je to takhle: Dopravna Odbočka je ve skutečnosti prvopočátkem vlečkového areálu. Ten je zatím z části ve dřevě a z části na papíře.
Takže i když se momentálně zdá, že by odbočka mohla být "v elektrice" a dálkově ovládaná z přilehlé stanice, v konečné podobě ji bude ovládat spíš vlečkař...

Radek
rawen

Příspěvekod Tkadlec Jaroslav » úte 24 lis, 2015 4:10 pm

k Mohelnici kruciš chlapy co tam dělá to čd to tak ruší tu atmošku to tam nedávejte :D
Tkadlec Jaroslav

Příspěvekod r.hahn » úte 24 lis, 2015 6:55 pm

Každý chtěl provětrat své mazlíky :-). A pro veřejnost je to jedno... 8) My jsme takoví volnomyšlenkáři :-).
r.hahn

Příspěvekod rawen » úte 24 lis, 2015 7:49 pm

...krom toho jsme jezdili tak rychle, že nápisy stejně nikdo nepřečetl. :lol: :lol:

Radek
rawen

Příspěvekod milan ferdián » stř 25 lis, 2015 7:44 am

rawen píše:...krom toho jsme jezdili tak rychle, že nápisy stejně nikdo nepřečetl. :lol: :lol:

Radek

Uvěřím všemu,ale tomu né.Jedině,jak psal Míra v jednom nejmenovaném tématu,po osmi pivech :mrgreen: .
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod FrantaHO » pát 27 lis, 2015 12:55 pm

Norton Security Deluxe v desítkách oknech taky ne. Jinak, jsou z vás pěkný hééérečky, zejména z náčelníka! :lol:
FrantaHO

Příspěvekod Makate » ned 06 pro, 2015 12:34 pm

Jardo,
bohužel někteří mojí kolegové z Mohelnické sekce jsou víc hračičkové jak modeláři takže jim epochy a správy železnic nic neříkají a je jim buřt s čím jezdí hlavně,že to má rozchod 12 mm.
Vtloukám do nich už dlouho epochu IV.ČSD,ale marně,proto se na ježdění v Mohelnici objevil plevel v podobě vozidel ČD,ale jak psal Radim každý chtěl provětrat svoje stroje.
Já jedu striktně ČSD,ikdyž jsem si taky projel svoji VT 18.16 DR,ale ta jezdila přes naše území takže je to O.K,ikdyž náčelníkovi to hodně nešlo pod fousy tak jako 17 ka dvanácti vozovej rychlík a to mohl být rád,že to tahala T 478.3 a ne nějaká tramvaj co jsem měl ještě v kufru.
Majkl
Makate

Příspěvekod rawen » ned 06 pro, 2015 2:24 pm

Ale já už si na tu Vindobonu zvyknul. :)
Co se rychlíku týká, byl perfektní pro lidi, pro obsluhu (kam ho poslat, aby se vešel) a co se doteď divím, nikdy nevykolejil. Na rozdíl třeba od mých vozů :oops:

Radek
rawen

Příspěvekod Makate » ned 06 pro, 2015 2:44 pm

Na příští ježdění musí projít úpravou sbírání proudu a přemýšlím o zvuku,když mi ji doma Jacek pouštěl tak mi spadla brada,ale chce to dva dekodéry na každej motor jeden a to je skoro bůra ještě musí zestárnout,protože jak je,tak to je jen hračka.
Asi máš na mysli tvoje vozy Be/Bi,koukal jsem na ně a máš tam kinematiky nakrátko,proto se ti ulomil i ten nárazník,v obloucích se to šprajcovalo.
Majkl
Makate

Příspěvekod VojtikJ » úte 15 pro, 2015 9:57 am

tak díky Frantovi (představte si klanícího se smajlíka) už mám takřka komplet materiál na stavbu nádraží, dřevo je. Nohy až po svátcích, zátky do noh taky. Šrouby s víčky jdu teď řešit jen jak mi příjdou výhybky, měl bych je mít doma coby dup. Koleje už mám.
Už toho moc nechybí :D vidím to tak na leden že bych mohl jezdit, sic ručně házený výhybky, ale mohl :D
Snad to půjde dobře :)
Šašci
VojtikJ

Příspěvekod rawen » úte 15 pro, 2015 10:18 am

VojtikJ píše:Už toho moc nechybí :D vidím to tak na leden že bych mohl jezdit, sic ručně házený výhybky, ale mohl :D

Co se týká rychlosti stavby, tak Libor i David potvrzují, že se za měsíc modulové nádraží stihnout dá.
Ovšem u výhybek pamatuj na pružnost jazyků EW3 - musíš je nějak aretovat v obou polohách. A než to dělat dočasně, je lepší postavit to napoprvé pořádně.

Radek
rawen

Příspěvekod VojtikJ » úte 15 pro, 2015 11:01 am

výhybky teď budu moci maximálně přilepit, furt jsem se nerozhodl jak je přestavovat :oops:
Šašci
VojtikJ

PředchozíDalší

Zpět na Moduly