veteran píše:Ahoj Klucííí
Posilam odkaz na par fotek ze setkani
Honza G
Hezké.
Drze sem si prošel i některá jiná alba. Budeš-li při stavbě Dobré při chuti, můžeš nám tu prosím někde průběžně ukazovat pokroky?
Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
veteran píše:Ahoj Klucííí
Posilam odkaz na par fotek ze setkani
Honza G
mlha píše:Kluci pěkné fotky,zaujalo mě,jak strojvedoucí z menších modelových velikostí užívají jízdy,viz radekkrupka na jedné z fotek,o MF ani nemluvím
miroslav lengyel píše:to nemluvím o tom,že je na to krásně vidět.
miroslav lengyel píše:mlha píše:Kluci pěkné fotky,zaujalo mě,jak strojvedoucí z menších modelových velikostí užívají jízdy,viz radekkrupka na jedné z fotek,o MF ani nemluvím
No tak pro mnohé to muselo být něco podobného,jako když přesedli ze Š-120 do Mercedesu a to nemluvím o tom,že je na to krásně vidět.
mlha píše:Kluci pěkné fotky,zaujalo mě,jak strojvedoucí z menších modelových velikostí užívají jízdy,viz radekkrupka na jedné z fotek,o MF ani nemluvím
radekkrupka píše:mlha píše:Kluci pěkné fotky,zaujalo mě,jak strojvedoucí z menších modelových velikostí užívají jízdy,viz radekkrupka na jedné z fotek,o MF ani nemluvím
To jsou ovšem nemístné provokace. Já jsem si například představoval, že táhnu nákladní vlak po sibiři, na širokém rozchodu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků