Moduly H0 - základ

Vše co souvisí s moduly.

Moderátoři: Abe Simpson, milan ferdián, Michal Dalecký

Moduly H0 - základ

Příspěvekod dnovy » sob 15 črc, 2017 6:44 pm

Ahojte,

vyrábí někdo H0 moduly? Chtěl bych si udělat ještě jednu segmentovku a použil bych i moduly. Je mi jasné že spousta modelářů si je dělá sama, ale mě to nebaví, nemám na to vybavení a raději si budu hrát s krajinkou. Proto bcyh chtěl koupit už celý modul připravený k pokldáce kolejí a tvorbě krajiny.

Díky za info.
dnovy
 
Příspěvky: 242
Registrován: ned 29 lis, 2009 12:13 pm
Bydliště: Prostějov

Re: Moduly H0 - základ

Příspěvekod Miloš Pavlát » ned 16 črc, 2017 4:39 pm

Ahoj,
tady zakoupíš kompletní stavebnici. Čela si ke stavebnici vybereš jaká potřebuješ.
Hezký zbytek dne.
Miloš
Miloš Pavlát
H0 ROCO LINE s podložím+geoLINE
Roco 10764+GenLi MAXI+Rocrail+Asus EeePC 1002HA+WIN 10
Uživatelský avatar
Miloš Pavlát
 
Příspěvky: 96
Registrován: stř 05 lis, 2014 7:27 am
Bydliště: Praha 3 - Vinohrady

Re: Moduly H0 - základ

Příspěvekod dnovy » ned 16 črc, 2017 6:01 pm

Miloš Pavlát píše:Ahoj,
tady zakoupíš kompletní stavebnici. Čela si ke stavebnici vybereš jaká potřebuješ.
Hezký zbytek dne.
Miloš



Díky za tipa.

D.
dnovy
 
Příspěvky: 242
Registrován: ned 29 lis, 2009 12:13 pm
Bydliště: Prostějov

Re: Moduly H0 - základ

Příspěvekod petrh » sob 22 črc, 2017 4:50 pm

Kdyz uz to tu kolega zalozil... jak delate to, ze modul je 90 cm a tillig je 890 mm a k tomu jsou jeste cela. To tech 4-5 cm nastavite, nebo steny zakratite? Diky
H0 se synem
1981-2001 dom. st. Včelnička | 2001-4 Slaný | 2004-6 Nelahozeves | od 2006 Kralupy n.V.
Uživatelský avatar
petrh
 
Příspěvky: 1184
Registrován: čtv 26 čer, 2008 11:14 am
Bydliště: Kralupy nad Vltavou

Re: Moduly H0 - základ

Příspěvekod Brejla » sob 22 črc, 2017 6:07 pm

petrh píše:Kdyz uz to tu kolega zalozil... jak delate to, ze modul je 90 cm a tillig je 890 mm a k tomu jsou jeste cela. To tech 4-5 cm nastavite, nebo steny zakratite? Diky


Pruty Tillig CODE83 i CODE100 jsou dlouhé 1000 mm.
Brejla
 
Příspěvky: 560
Registrován: sob 18 črc, 2015 8:25 am

Re: Moduly H0 - základ

Příspěvekod petrh » sob 22 črc, 2017 7:41 pm

Aha takze vlast pruty a prazce... jsem tajne tipoval tilligovu flexi;) tak ale zase to zni logixky, porad lepsi rezat pruty....
H0 se synem
1981-2001 dom. st. Včelnička | 2001-4 Slaný | 2004-6 Nelahozeves | od 2006 Kralupy n.V.
Uživatelský avatar
petrh
 
Příspěvky: 1184
Registrován: čtv 26 čer, 2008 11:14 am
Bydliště: Kralupy nad Vltavou

Re: Moduly H0 - základ

Příspěvekod Mcx » sob 22 črc, 2017 8:43 pm

Vůbec ne, všichni moduláři H0 používají flexi. Moduly mají různé délky a spojování kolejnic je běžné, ať již letováním nebou spojkami.
Uživatelský avatar
Mcx
 
Příspěvky: 1430
Registrován: ned 06 lis, 2011 1:04 pm

Re: Moduly H0 - základ

Příspěvekod petrh » sob 22 črc, 2017 9:43 pm

Mcx: a co je tedy lepsi, kdyz mame objednan rovny modul 90 cm a cela... koupit dve flexi a riznout nebo pruty a riznout;)
H0 se synem
1981-2001 dom. st. Včelnička | 2001-4 Slaný | 2004-6 Nelahozeves | od 2006 Kralupy n.V.
Uživatelský avatar
petrh
 
Příspěvky: 1184
Registrován: čtv 26 čer, 2008 11:14 am
Bydliště: Kralupy nad Vltavou

Re: Moduly H0 - základ

Příspěvekod VojtikJ » sob 22 črc, 2017 11:11 pm

jo to musíš uvážit sám... se zbytky se dá furt pracovat. Když to budeš mít ze dvou kusů budeš mít dilatační spáru a kousky kolejí třeba na šturc :D I když u flexi budeš asi dělat dilatačku taky.
VojtikJ
 
Příspěvky: 519
Registrován: stř 11 led, 2012 8:35 pm
Bydliště: Pardubice


Zpět na Moduly

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků