Nejprve jsem provedl změnu převodové skříně, která pohání tažné lano kočky. Převodovka byla moc malá. Sestava převodů bude asi takhle. Elektromotor je zasunut na hřídel, na kterou je pak usazen šnek. Do šneku pak zapadá ozubené kolo, které pohání buben, kde je smyčkou natažené lano. Po zvětšení převodovky jsem se vrhl na ztvárnění navíjecího bubnu. Buben je spojen elektromotorem. Pak jsem ještě natáhl kousek lana od bubnu ke kočce.
Jako poslední je výroba kladek a háku. Vše je pak doplněno lany. Pak se může celý most přilepit na podpěry. Model je celkem hotov. Ještě se budou postupně dolepovat drobnosti a postupně se bude popisovat model. Jinak to byla krásná tvořivá modelařina.
Na inkoustové tiskárně jsem se zhotovil obtisky a aplikoval na model. Bohužel provozní předpisy mostového jeřábu neuvádějí žádnou zmínku o nápisech na voze a ani není žádná dostupná fotka. Tak pro šťouraly je popis jen fikce. MTH Vrútky, NMP (nákladní mostní pokladač) č.1.
Je to krása, a ak sa môžem spýtať, tento vagón ako predchodzcu Raj si staval, a dá sa zohnať niekde tá nadstavba? Ďakujem! Ponúka ho Pragomodel ale nemajú nič iné v ponuke kvôli čomu by som robil väčšiu objednávku
Tempotaxi - Jerab je velice pekny! Co mate v planu jako dalsi model?
ad Paoj posista, jo taky by se mi libil, rad bych si postavil, ale to je jeste hodne modelu do budoucnosti. Existuji jeste nejake jine snimky online krom tech 3 - 4 co jsou k nalezeni?